Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Vrijwilligersspeld IJsselmonde

Voor Frits Wille en John Lowiessen, vrijwilligers van wijkgebouw De Focus.

Elbert Kelholt, portefeuillehouder Kunst en Cultuur, Sociaal Cultureel Werk en Integratie, reikte 23 april om 17.00 uur de Vrijwilligersspeld IJsselmonde uit Frits Wille en John Lowiessen, vrijwilligers van wijkgebouw De Focus. De uitreiking vond plaats tijdens de afscheidsreceptie van beide heren in wijkgebouw De Focus aan de Oude Watering 324.

Frits Wille (sinds 1984 woonachtig in de Beverwaard) heeft zich 22 jaar ingezet als vrijwilliger van wijkgebouw de Focus en was een enorme ondersteuning voor het welzijnswerk en de leefbaarheid in de wijk. Hij heeft veel werk verricht, o.a. jarenlang als penningmeester van stichting de Focus en later als voorzitter van de beheerscommissie van de Focus. Ook is hij altijd betrokken geweest bij de organisatie van allerlei activiteiten in de Focus.

John Lowiessen (sinds 1983 woonachtig in de Beverwaard) is 21 jaar vrijwilliger geweest van wijkgebouw de Focus en was een enorme ondersteuning voor het welzijnswerk en de leefbaarheid in de wijk. Hij heeft veel werk verricht, o.a. jarenlang als secretaris van stichting de Focus en later als secretaris van de beheerscommissie van de Focus. Ook is hij altijd betrokken geweest bij de organisatie van allerlei activiteiten in de Focus, zoals Sinterklaas en het kerstfeest.

Frits en John stoppen als vrijwilliger en worden tijdens hun afscheidsreceptie op 23 april in wijkgebouw De Focus in het zonnetje gezet door Perspect en de deelgemeente.