Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

24 april 2007

ASTRID BABONNICK DIRECTEUR VERONICA RADIOSCHOOL EN VERONICA FILMSCHOOL

Astrid Babonnick is vanaf 1 mei directeur van de Veronica Radioschool en de Veronica Filmschool.

Astrid was de afgelopen 7 jaar Hoofd Vormgeving en Regie en Producent Radio en TV bij Omroep Brabant. Daarvoor was zij regisseur bij John de Mol en bekleedde diverse functies bij ondermeer NOT en de AVRO.

In haar nieuwe functie wil zij de Radioschool en Filmschool tot een begrip maken voor de mensen die houden van radio en televisie, van amateur tot professional. De Veronica Radioschool en Filmschool zijn DE opleidingsinstituten voor mensen die meer of alles willen weten over radio, televisie en video.

De Veronica Radioschool is in 2005 opgericht door Jan Hoogestijn. Samen met Maartje Glas heeft hij de basis gelegd voor de eerste, professionele radio-opleiding in de Benelux. Kink FM en het webstation V-radio bieden de cursisten van de Radioschool een platform voor professioneel radiomaken.

De Veronica Filmschool wil met haar cursussen, advies, technische ondersteuning en het bieden van uitzendplatforms, een hoogwaardige en duurzame bijdrage leveren aan de ontwikkeling van film- en videocontent, voor amateurs en professionals. De Filmschool wordt daarmee de leukste, leerzaamste en beste club in deze branche in Nederland.

noot voor de pers,