Ingezonden persbericht


Media Alert

Verleg creatieve grenzen tijdens Adobe Live 2007

Nieuwe productreleases beloven hét jaarlijkse Adobe-event voor eindgebruikers en partners nog succesvoller te maken

Amsterdam, 24 april 2007 - Adobe Systems Benelux organiseert op 30 en 31 mei Adobe Live 2007. Deze tweedaagse conferentie en expo vindt dit jaar plaats in de Amsterdam RAI en staat in het teken van 'Feed Your Imagination'. Adobe pakt uit tijdens deze zesde editie van Adobe Live, die samenvalt met het vijfentwintigjarig bestaan van Adobe. Samen met Platinum Partners Canon, Epson, HP en Apple toont Adobe meer mogelijkheden dan ooit voor het overbrengen van creatieve ideeën.

Met de introductie van onder meer Creative Suite 3, de geïntegreerde toonaangevende ontwerp- en ontwikkeltool voor vrijwel elke creatieve workflow, en Photoshop Lightroom 1.0 is er voor creatieve professionals tijdens Adobe Live 2007 genoeg te zien en te beleven. Daarnaast is de 2007 editie van Adobe Live ook voor ontwerpers van rich internet applications en mobiele applicaties interessant, omdat er veel aandacht zal zijn voor Apollo, Flash en Device Central.

Op het programma staan onder meer workshops, lezingen en seminars. Zo is er een Apple classroom voor professionele gebruikers en zijn er succesvolle praktijkcases over interactief ontwerpen, onder meer met Campina en SIRE. Ook de kersverse Adobe Usergroup Nederland is vertegenwoordigd.

Gerenommeerde sprekers zullen de bezoekers van Adobe Live 2007 informeren en uitdagen tot nieuwe creatieve inzichten te komen. Vanuit Adobe zijn dat onder meer Jim Guerard, vice president product management web & video solutions en Mike Downey, senior product manager voor Apollo. Daarnaast zullen ook Digital Imaging-autoriteit Katrin Eismann, Peter Kentie, director marketing bij PSV, Jason Levine, Audition Product Evangelist, Adobe Dreamweaver-expert Stephanie Sullivan, senior InDesign Evangelist Tim Cole, Photoshop-expert Matt Kloskowski, Greg Rewis, senior Adobe Evangelist gespecialiseerd in onder meer Adobe Flash, Actionscript 3-expert Joey Lott en Aral Balkan, RIA en Flash deskundige, aanwezig zijn tijdens het evenement.

De ingrediënten zijn aanwezig om van Adobe Live 2007 een nog groter succes te maken dan vorig jaar, toen de conferentie ruim 2.900 bezoekers trok. Voor dit succes werkt Adobe samen met Platinum Partners Canon, Epson, HP en Apple en Gold Partners Pectora, Eizo, GrafiData, Wacom en Xerox.

Voor meer informatie over Adobe Live 2007 en het programma kunt u een bezoek brengen aan http://www.adobe.com/nl/events/adobelive2007

Over Adobe Systems Incorporated
Adobe zorgt voor een revolutie in de manier waarop er in de wereld wordt omgegaan met ideeën en informatie, op elk moment, elke plaats en via elk medium. Ga voor meer informatie over Adobe naar www.adobe.nl, www.adobe.be of www.adobe.com

###

© 2007 Adobe Systems Incorporated. All rights reserved. Adobe, the Adobe logo are trademarks or registered trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries.

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com