Ingezonden persbericht


Orange introduceert combinatie van PDA en telefoon om te bellen, chatten én te e-mailen

Eenvoudig mobiel zaken doen met de multifunctionele Windows Mobile smartphone

Den Haag, 24 april 2007 - Met de SPV E650 introduceert Orange de eerste Windows Mobile 6.0 smartphone in Nederland. De Orange SPV E650 is meer dan alleen een compacte stijlvolle smartphone. Met een volledig QWERTY-toetsenbord is multifunctioneel zaken doen met dit ranke toestel overal en altijd mogelijk. En met één druk op de knop heb je in de handige Orange-gebruikersinterface snel en gemakkelijk contact.

De Orange SPV E650 maakt werken met e-mail, internet en telefonie eenvoudig. E-mails zijn overal te verzenden en ontvangen en met Windows Live blijf je verbonden met collega's. Zelfs PDF-bestanden zijn via deze smartphone te openen. Het typen van documenten en sms'en is snel geregeld met het uitschuifbare toetsenbord. De Orange SPV E650 is voorzien van een volwaardig Office Mobile-pakket. Powerpoint, Word en Excel worden standaard op deze mobiele telefoon geleverd.

De praktische en veelzijdige smartphone is ideaal voor zowel zakelijk als privé-gebruik. Het toestel met een WiFi- en Bluetooth-verbinding beschikt over een 2 megapixel camera en een groot 2,4 inch kleurendisplay waarop heldere foto- en videoresultaten in levensechte kleuren te bekijken zijn. Met Windows Media Player is het mogelijk je favoriete filmpjes en muziek af te spelen. De synchronisatie tussen de SPV E650 en een pc is groot. Taken, bestanden en contactadressen zijn met een simpele handeling via USB uit te wisselen. Muziek houd je overzichtelijk bij de hand met indelingen op speellijsten, artiest, genre en albumtitel. Orange levert de SPV E650 standaard met een 512MB MicroSD kaart.

Nieuwe zakelijkheid begint bij de SPV E650 smartphone van Orange.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Orange Nederland N.V.
Tel: +31 6 18010101
E-mail: pers.nlmb@orange-ftgroup.com

Hollander van der Mey/MS&L
Daniëlle Tamis
Tel: +31 70 354 90 00
E-mail: orange@hvdm.nl

Rechtenvrij beeldmateriaal kunt u in hoge resolutie downloaden van: http://www.hvdm.nl/pers/240407.htm

Over Orange
Orange is het merk van de France Telecom Group, één van de meest vooraanstaande telecommunicatiebedrijven ter wereld, met 153 miljoen klanten op vijf continenten. Op 31 december 2006 had de France Telecom Group 97,6 miljoen klanten voor mobiele communicatie en 9,7 miljoen ADSL breedbandabonnees. Orange had in Nederland op 31 december 2006 2.047.000 mobiele klanten en 554.000 internetklanten. In juni 2006 werd Orange het centrale merk voor producten en diensten op het gebied van mobiele communicatie, breedband en multiplay in Frankrijk, Groot-Brittannië en Nederland. Met geïntegreerde producten creëert Orange een wereld zonder technologische barrières waarin consumenten kunnen communiceren waar en wanneer zij dat maar willen.

Orange gelooft dat contact tussen mensen de wereld mooier maakt. En daarom brengt Orange de wereld van muziek dichterbij. Want muziek is communicatie. Muziek wordt alleen maar mooier als je het kunt delen met anderen.

Orange vindt het belangrijk om iets terug te doen voor de samenleving waarin zij werkt. Sinds 2003 is Orange daarom partner van War Child, waarvoor zij onder andere de communicatie verzorgt in de voormalige oorlogsgebieden waar War Child actief is.

Meer informatie over Orange is te vinden op www.orange.nl