Verzamelberichten dinsdag

's-Hertogenbosch, 24-04-2007

Verdachte van winkeldiefstal

s-Hertogenbosch Maandagmiddag is in een winkel aan de Balkweg in s-Hertogenbosch een 47 jarige inwoner van Sint Michielsgestel aangehouden. De man werd door een personeelslid betrapt bij het plegen van winkeldiefstal.

Vechtersbazen opgepakt

s-Hertogenbosch Dinsdagmiddag gingen twee mannen van 35 jaar uit s-Hertogenbosch op de Rijnstraat om nog onbekende reden met elkaar op de vuist. Er vielen over en weer rake klappen. Beide mannen zijn door de politie voor verhoor aangehouden en ingesloten.

Automobilist weigert blaastest

Drunen In de nacht van maandag op dinsdag controleerde de politie op de Leliestraat in zijn woonplaats Drunen een 47 jarige automobilist. De man bleek onder invloed van alcoholhoudende drank te verkeren maar weigerde mee te werken aan de blaastest. Hij kreeg een rijverbod voor de duur van 24 uur en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Huiselijk geweld

Drunen Maandagmiddag is een 21 jarige Drunenaar aangehouden. Hij wordt er van verdacht tijdens een ruzie zijn 59 jarige stiefvader te hebben bedreigd. De verdachte is in verzekering gesteld.

Inbrekers aangehouden

Berlicum Maandagmiddag zijn een 40 jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 20 jarige vrouw uit s-Hertogenbosch aangehouden. Beiden worden verdacht van het plegen van een woninginbraak aan de Hooghei in Berlicum. Een getuige betrapte het tweetal. Zij reden er met een auto vandoor, achtervolgd door de getuige. De gewaarschuwde politie kon het tweetal korte daarna in de kraag grijpen. Zij waren nog in het bezit van een aantal gestolen spullen. De auto waarin zij reden bleek op 11 maart te zijn gestolen in Sint Michielsgestel.

Beiden zijn ingesloten en in verzekering gesteld.

Verdachte van woninginbraak aangehouden

Uden - De politie heeft maandag een 18 jarige inwoner van Echt aangehouden. De man wordt er van verdacht in de nacht van 20 op 21 februari te hebben ingebroken in een woning aan de Vlasroot in Zeeland. Bij onderzoek door de recherche zijn sporen aangetroffen die terug te brengen waren op de verdachte. Hij is in het belang van het onderzoek ingesloten en in verzekering gesteld.

Verdachten van fietsendiefstal aangehouden

Veghel Dinsdagmiddag zijn een 15 jarige jongen uit Boekel en een 15 jarige jongen uit Veghel aangehouden. De jongen uit Boekel wordt er van verdacht op 23 april vier fietsen te hebben gestolen uit de rijwielstalling van een school aan de Muntelaar in Veghel.

De fietsen werden verstopt in de bossages nabij de school. De jongen uit Veghel zou zich bereid hebben verklaard ze te verkopen. De fietsen zijn terug bij de eigenaren. De politie in Veghel stelt een onderzoek in naar de diefstallen en de betrokkenheid van de verdachten.

Politie houdt man met kapmes aan
Heesch Dinsdagmorgen is in zijn woning aan de Emmahof een 33 jarige man aangehouden. Hij wordt er van verdacht met een kapmes in de richting van een buurtbewoner te hebben geslagen. De buurtbewoner kon voorkomen dat hij geraakt werd door weg te springen. Daarna vernielde de verdachte een ruit van de voordeur van de buurtbewoner. De verdachte is in verzekering gesteld.