Datum: 24 april 2007

Leiden Onderzoek leidt naar verdachte van mishandeling De politie heeft een 18 jarige jongen uit Leiden aangehouden omdat hij er van verdacht wordt een vrouw in het gezicht te hebben geslagen. De politie startte ene onderzoek nadat een 49 jarige vrouw uit Leiden aangifte deed van mishandeling. De mishandeling vond plaats op dinsdagavond 27 maart nabij de brug naar De Waard. In het ziekenhuis werd een gebroken neus vastgesteld. De mishandeling volgde nadat de vrouw een jongen aansprak op zijn rijgedrag.

De vrouw sprak hem aan nadat zij op de kruising Lage Rijndijk / Sumatrastraat zag dat een auto erg hard, gevaarlijk en zelfs met piepende banden tegen het verkeer in reed. Zij zag de auto stoppen bij een groep jongens die bij de brug stonden en besloot de bestuurder van de auto op zijn rijgedrag aan te spreken. De bestuurder was daar niet van gediend, schold haar uit en gaf haar vervolgens een vuistslag in het gezicht. De politie maakt proces-verbaal op tegen de verdachte.

Gouda Diefstal van 150 meter kabel In de nacht van maandag 23 op dinsdag 24 april is er van een bedrijfsterrein aan de Antwerpseweg kabel gestolen. In totaal is 150 meter weggenomen. Het bedrijf heeft aangifte gedaan van diefstal. Het is de dieven waarschijnlijk te doen om het koper. De politie is een onderzoek gestart en vraagt getuigen zich te melden bij de politie van Gouda Centrum via 0900-8844.

Nieuwerkerk aan den IJssel Geen voorrang van rechts Een 15 jarige jongen uit Nieuwerkerk aan den IJssel is op dinsdag 24 april, rond 11.40 uur, gewond geraakt nadat hij betrokken was geweest bij een aanrijding op de J.A. Beijerinkstraat. De jongen fietste over de Beijerinkstraat, komende uit de richting van de Schoolstraat. Op het kruispunt met de Prins Alexanderlaan, verleende hij geen voorrang aan een van rechtskomende auto. De automobilist, een 69 jarige man uit Nieuwerkerk aan den IJssel, kon een aanrijding niet meer voorkomen. De fietser kwam ten val en is met onbekend letsel naar het IJsselland ziekenhuis gebracht. Hij hoefde niet te blijven.

--- einde berichten ---
---

(

---- --