Ingezonden persbericht


Al meer dan 50 inzendingen voor A1 Team Nederland ontwerpwedstrijd

De door A1 Team Nederland uitgeschreven ontwerpwedstrijd voor een nieuw uiterlijk van de A1 Team Nederland A1GP auto heeft een vliegende start. Nu al zijn er ruim 50 ontwerpen ingestuurd door de diverse deelnemers jong en ouder, die niet alleen uit Nederland komen. De wedstrijd heeft een wereldwijd bereik, zelfs uit het Peruaanse Lima is er een ontwerp ingezonden.

De A1 Team Nederland ontwerpwedstrijd, waarbij de winnaar zijn of haar ontwerp toegepast ziet worden op de nu nog helemaal oranje auto en uitgenodigd wordt als VIP voor de A1GP Zandvoort loopt nog ruim een maand, tot 1 juni. Er zijn echter nog veel meer mooie prijzen te winnen, zoals een in het winnende ontwerp gespoten CV ketel van Remeha, een State of Art kledingcheque, Scalextric A1GP racebanen, een Playseat en een jaar lang gratis Gofast.

A1 Team Nederland General Manager Robert Hoevers; "Inmiddels zitten we al op zo'n 50 inzendingen, niet alleen vanuit Nederland maar ook vanuit bijvoorbeeld Australië, Nieuw Zeeland, Finland, Tsjechië, Polen, Engeland, Hong Kong en zelfs Peru. Heel leuk om te zien hoezeer A1GP en A1 Team Nederland internationaal leeft. De ontwerpen zijn over het algemeen van goede kwaliteit en we krijgen zowel tekeningen binnen van kinderen onder de 10 als van professionele ontwerp bureaus. Veel rood wit blauw, een aantal schitterende Nederlandse leeuwen en zelfs de zonnebloemen van van Gogh hebben we al gezien. Binnenkort zullen we een aantal kanshebbers op de website van team Nederland zetten."

"Deze ontwerpwedstrijd is typisch A1GP, de auto is een Nationaal symbool en we willen A1GP en team Nederland zoveel als mogelijk toegankelijk maken voor iedereen, wie er ook is 'opgesteld' als coureur, Nederland staat achter haar team".

Meedoen aan de ontwerpwedstrijd kan via http://www.A1GP.com/About/Competition.aspx

Met de laatste race op het circuit van Brands Hatch komend weekend zijn er ook net als vorig jaar een aantal prijzen voor de A1GP teams en coureurs. Eén daarvan is voor het meest populaire team. De fans kunnen via de A1GP Fanzone (http://a1gpfanzone.com/forums/thread/3470.aspx ) hun stem uitbrengen op hun favoriete team van het afgelopen seizoen. Natuurlijk hoopt A1 Team Nederland met massale steun van al hun supporters deze award in de wacht te slepen! Stemmen kan na een korte registratie op de Fanzone van A1GP (http://A1GPfanzone.com/user/CreateUser.aspx)

"Ik hoop ook dat veel mensen nog even willen stemmen op ons team als favoriete team op de A1GP website, we lopen nog vlak achter Nieuw Zeeland en Maleisië", aldus Hoevers. "We staan op het punt te vertrekken naar Brands Hatch, iedereen heeft er heel veel zin in, Jeroen is super gemotiveerd en de auto is nog nooit zo goed geweest qua afstelling, de voorbereiding van de engineering is steeds gestructureerder en gedetailleerder."