Ingezonden persbericht


Persbericht

24 april 2007

SmartDocuments Web Edition biedt innovatieve documentcreatie

High Concept biedt voorproefje op webversie tijdens Overheid & ICT

High Concept ontwikkelt een webversie van SmartDocuments en biedt hiervan een voorproefje tijdens Overheid & ICT. SmartDocuments is een slimme en eenvoudige oplossing voor het maken en beheren van sjablonen en het creëren van bedrijfsdocumenten. Met de SmartDocuments Web Edition is het mogelijk documenten te creëren zonder de applicatie lokaal te installeren. De Web Edition draait volledig in de webbrowser. Overheid & ICT vindt plaats van 24 tot en met 26 april in de Jaarbeurs, Utrecht.

High Concept toont tijdens Overheid & ICT ook de integratie- en koppelingsmogelijkheden van SmartDocuments met andere bedrijfsapplicaties binnen de Enterprise Content Management-omgeving, het Document Management Systeem of CRM-workflows.

"Wij hebben een brede klantenkring, waaronder veel gemeentes. Met onze aanwezigheid op Overheid & ICT willen we verschillende overheidsinstellingen informeren over de huisstijl- en correspondentieoplossingen van SmartDocuments," zegt Marco Drost, algemeen directeur High Concept. "De webversie van SmartDocuments biedt nieuwe mogelijkheden en voordelen voor overheidsinstellingen of -afdelingen. De drempel om de documentgenerator in te zetten als bedrijfsapplicatie wordt door de toegang via de webbrowser verder verlaagd."

(186 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over High Concept
High Concept is in 1994 opgericht. High Concept is leverancier van SmartDocuments, een slimme en eenvoudige oplossing voor het maken en beheren van sjablonen en het creëren van bedrijfsdocumenten die in eigen beheer is ontwikkeld. SmartDocuments kent een zeer lage leercurve en biedt de unieke mogelijkheid om documenten aan te maken en te beheren zonder te programmeren. High Concept is met SmartDocuments marktleider in Nederland en biedt naast de feitelijke softwaretoepassingen een compleet dienstenpakket; consultancy, support en op maat gemaakte cursussen.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Vera Kops van LEWIS - Global Public Relations: Tel: 040-235 46 00 Fax: 040-235 46 01 E-mail: verak@lewispr.com www.lewispr.com

Voor meer informatie over High Concept kunt u contact opnemen met Karen Wessels, High Concept: Tel: 0570-672464
E-mail: kwessels@highconcept.nl www.highconcept.nl

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com