Ingezonden persbericht


Thomas Kendra treedt toe tot Raad van Bestuur RightNow

Bunnik, 24 april 2007 - Thomas W. Kendra is toegetreden tot de Raad van Bestuur van RightNow® Technologies (Nasdaq: RNOW). Kendra gaat ook deel uitmaken van het Audit Committee van RightNow. Momenteel is hij president van de Security and Data Management Group (SDMG) van Symantec Corporation. Hiervoor werkte hij 26 jaar bij IBM.

"We zijn zeer verheugd dat een ervaren en deskundig directeur als Thomas Kendra toetreedt tot onze Raad van Bestuur", zegt Greg Gianforte, CEO van RightNow. "Zijn inzicht en raad kunnen we uitstekend gebruiken. Vooral met het oog op de verdere bedrijfsgroei van RightNow."

"Het is voor mij een eer om deel uit te maken van de Raad van Bestuur van RightNow", zegt Thomas Kendra. "De RightNow-oplossingen helpen bedrijven om door optimale klanttevredenheid de concurrentie een stap voor te zijn. Dit doet de organisatie door kostenbesparende Software as a Service, oftewel SaaS, te bieden. Het is een spannende tijd voor de softwaresector nu SaaS en het beheer van klantenrelaties de marktgroei steeds verder stimuleren. Graag help ik RightNow om uit te groeien tot marktleider op dit gebied."

###

Over RightNow Technologies
RightNow (Nasdaq: RNOW) levert hoogwaardige technologie en dienstverlening waarmee organisaties in hun marketing, verkoop en service een consistente, hoogwaardige klantervaring kunnen bieden. Bijna 1.800 organisaties en overheden wereldwijd vertrouwen op RightNow voor het behalen van hun strategische doelen en het inspelen op klanteisen. RightNow heeft zijn hoofdkantoor in Bozeman, Montana (VS). Meer informatie is beschikbaar op www.rightnow.com.

RightNow is een geregistreerd handelsmerk van RightNow Technologies. Nasdaq is een geregistreerd handelsmerk van de Nasdaq Stock Market.