Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

24 april 2007

ITSM Survey ­ doe mee aan grootste ITSM-onderzoek!

ICT-professionals hebben nu de mogelijkheid een steentje bij dragen aan het grootste ITSM-onderzoek in Nederland. Van 17 april tot en met 25 mei kan er via www.itsmf.nl digitaal de ITSM Survey worden ingevuld. Met dit onderzoek wordt de stand van zaken in het IT-servicemanagement vakgebied onderzocht.

Ongeveer 20 minuten inspanning maakt het mogelijk om een goed beeld te krijgen van de positie en de perspectieven van het vakgebied IT-servicemanagement in Nederland. Onder de respondenten worden 10 boeken uit de ITSM Library verloot. Om een zo volledig beeld van het ITSM-vakgebied te vormen, is het wenselijk zoveel mogelijk informatie van verschillende functionarissen te krijgen. Daarom vraagt ITSMF om ook collega's (met verschillende functies) te verzoeken deel te nemen aan dit onderzoek.

Uiteraard zal ITSMF de resultaten delen met haar leden en andere belangstellenden: tijdens het Hot Topic event in september zullen de eerste resultaten worden gepresenteerd. Tijdens het Jaarcongres in oktober zullen de definitieve resultaten bekend gemaakt worden en er zal tevens een artikel over dit onderzoek verschijnen in Best Practice Magazine. Daarnaast zullen alle respondenten automatisch een samenvatting van de resultaten toegestuurd krijgen (mits daar prijs op wordt gesteld).

Nadere informatie kunt u krijgen bij:
Bianca van Westerhuis
Marketing & Communicatie ITSMF Nederland
E-mail: bianca.van.westerhuis@itsmf.nl Telefoonnummer: 0318 ­ 488455


- dit persbericht is per alinea oprolbaar -

Met vriendelijke groet,

Bianca van Westerhuis
Medewerkster Marketing & Communicatie

Dorpsstraat 3, 6741 AA Lunteren
Postbus 51, 6740 AB Lunteren
E-mail: bianca.van.westerhuis@itsmf.nl Tel: +31 (0)318 488455 / Fax: +31 (0)318 485310

v www.itsmf.nl
v www.itsmfbooks.nl v www.itsmfportal.nl v www.itsmf-benchmarking.nl