Twentsche Kabel Holding NV

Persbericht

TKH Group NV

Algemene Vergadering van Aandeelhouders TKH


· Dividend over het boekjaar 2006 vastgesteld op 2, 10 per (certificaat

van) gewoon aandeel.

· Splitsing van het aandeel TKH in 1 : 4 aandelen.

De Algemene Vergadering van Aandeelhouders heeft hedenmiddag, 24 april 2007, het dividend over het boekjaar 2006 vastgesteld op 2,10 per (certificaat van)

gewoon aandeel van nominaal 1,-. Het dividend kan , naar keuze van de aandeel-

resp. certificaathouders, geheel in contanten worden uitgekeerd dan wel in (certificaten van) aandelen. De vaststelling van het dividend in aandelen zal plaatsvinden één dag na afloop van de keuzeperiode op basis van de gemiddelde koers van het aandeel gedurende de laatste vijf beursdagen van die keuzeperiode welke op 10 mei 2007 eindigt. De betaalbaarstelling van het dividend, contant dan wel in aandelen, vindt plaats op 14 mei 2007.

Tevens heeft de Algemene Vergadering van Aandeelhouders ingestemd met de statutenwijziging tot splitsing van de (certificaten van) aandelen, van 1 (certificaat van) aandeel met een nominale waarde van 1,- in 4 (certificaten van) aandelen

met een nominale waarde van 0,25. De splitsing za l geëffectueerd worden per

14 mei 2007.

Haaksbergen, 24 april 2007

Raad van Bestuur

Voor nadere informatie: J.M.A. (Alexander) van der Lof MBA, voorzitter Raad van Bestuur tel. (053) 5732901
Internetsite: www.tkhgroup.com

Agenda
2 mei 2007 Trading update Q1 2007 31 augustus 2007 Publicatie halfjaarcijfers 2007 22 november 2007 Trading update Q3 2007


1/2

Profiel

TKH Group NV (TKH) is een internationaal opererende groep ondernemingen, die zich als oplossingsleverancier heeft gespecialiseerd in het creëren en leveren van innovatieve Telecom, Building en Industrial Solutions.

De activiteiten in de vorm van technieken, kennis, producten alsmede toegevoegde waarde zoals advisering, ontwikkeling, samenstelling en levering van systemen, vormen de bouwstenen voor innovatieve oplossingen. Deze activiteiten zijn geconcentreerd in drie groepen: de Technische Handelsgroep, Kabelgroep en Machinegroep.

Bij TKH staat niet de soort van activiteiten maar staan de oplossingen centraal.

De Telecom Solutions bestaan uit oplossingen vanaf basisinfrastructuur tot aan home networking-toepassingen, voor zowel de outdoor telecom als indoor telecom (ICT)-markten.

De Building Solutions bestaan uit oplossingen op het gebied van efficiënte elektrotechniek tot aan ICT-systemen voor de zorgsector. Daarbij richten we ons onder meer op kabelsystemen en -netwerken, intercomsystemen, verpleegoproepsystemen, toegangscontrolesystemen en elektriciteitsdistributie.

De Industrial Solutions bestaan uit geavanceerde oplossingen voor productieautomatisering, auto- en truckbandenbouwsystemen evenals industriële systemen op het gebied van speciaalkabel en kabeltoebehoren.

TKH is met haar 37 bedrijven wereldwijd actief. De groei concentreert zich op Noordwest- en Oost-Europa en Azië. Over 2006 behaalde TKH met 2.961 medewerkers een omzet van 686 miljoen.


2/2


---- --