Terborg over 5 jaar


TERBORG, 20070321 -- Wat zijn uw wensen voor de toekomst van Terborg? Wat moet er blijven en wat moet er veranderen in Terborg om hier over vijf jaar nog prettig te kunnen wonen? Deze vraag kan alleen door de inwoners van Terborg worden beantwoord. En Terborgs Belang wil deze wensen en suggesties vertalen in het zogenaamde stadsplan voor de toekomst van Terborg. Vanaf het begin worden alle inwoners van Terborg bij het maken van dit stadsplan betrokken. Gestart wordt op dinsdag 24 april 2007 in sporthal De Paasberg.

Waarom een stadsplan?
Juist de Terborgenaar weet wat er leeft over o.a. de woningbouw, de verkeersveiligheid, de werkgelegenheid of de kwaliteit van de openbare voorzieningen. Samen proberen we een visie te bepalen. De voorstellen van de bewoners zullen worden verwerkt in het stadsplan. Uiteindelijk doel is om een deel van de voorstellen ook daadwerkelijk samen met de inwoners uit te voeren.

Avond voor alle inwoners?
Alle inwoners worden daarom gevraagd om 24 april naar de kantine van sporthal De Paasberg te komen. Iedereen kan dan zijn of haar ideeën spuien. We doen dat met briefjes die op grote vellen papier geplakt worden. Geen idee is te gek; alles is welkom. Het is belangrijk dat iedereen meedenkt zodat dit stadsplan een visie zal zijn van en voor Terborg. Thema's die op de avond ter sprake zullen komen zijn o.a. de "uitstraling" van Terborg, het wonen en recreëren in Terborg, voorzieningen in Terborg en verkeersveiligheid.

Terborgs Belang hoopt dat sporthal De Paasberg op dinsdag 24 april om 20.00 uur te klein zal zijn om alle belangstellenden te ontvangen.

Meer informatie kunt u vinden op de website www.terborgsbelang.nl. U kunt ook mailen met Stadsplan@TerborgsBelang.nl.





Vereniging Terborgs Belang