DVDdownload.nl sluit deal inzake topfilms


OSS, 20070424 -- Op www.dvddownload.nl is een aantal grote titels toegevoegd. Zo worden nu 31 topfilms ter download aangeboden van Bridge Entertainment Group, waaronder Very Bad Things (met Cameron Diaz en Christian Slater), Kickboxer 1 (met Jean-Claude van Damme) en 9 Lives (met Wesley Snipes). Daarnaast zijn 20 software- en gametitels toegevoegd (zie www.dvddownload.nl/site/c2_games.html ). Ook heeft het bedrijf achter DVDdownload.nl weer eigen content aangeleverd. Naast peptalks en advies van Emile Ratelband zijn nu ook kooklessen te downloaden (zie www.dvddownload.nl/site/c290_kookles.html ). De consument kan voor ¤0,99 leren om onder meer vlees of een spiegelei te bakken of om mayonaise of guacamole te maken.

Onlangs kwam DVDdownload ook al in het nieuws toen de Rabobank twee taarten bij het bedrijf bezorgde. Die zoetigheid had het te danken aan het feit dat het in de top tien stond van iDEAL. Vorig jaar werd DVDdownload.nl uitgeroepen tot Downloadwinkel Van Het Jaar in de categorie film ( www.downloadwinkels.nl/downloadwinkelvanhetjaar ). Het bedrijf achter www.dvddownload.nl, Cybersales Media, won bij de verkiezing Downloadwinkel Van Het Jaar overigens ook in de categorie software met www.softwaredownloaden.nl/ .

Cybersales-directeur Jaques Pijman meldt in een reactie dat hij verwacht dat in de loop van de tijd het aanbod van Bridge-titels verder uitgebreid wordt. "Bovendien ligt ook nog een aantal nieuwe deals in het verschiet." Overigens concentreert Pijman zich niet alleen op de filmmaatschappijen. "We willen met iedereen die interessante content heeft in zee. We geven ook kleine bedrijven een kans om hun producten via ons aan te bieden. Zo zijn er mensen die een paar nummers hebben opgenomen en ons vragen of ze die via onze sites kunnen verkopen."