Ingezonden persbericht


Amersfoort, 11 april 2007

Geachte inwoners van de stad en sympathisanten,

Gisterenavond is het bouw- en participatievoorstel voor de Structuurvisie Randenbroek eo wegens tijdgebrek niet aan de orde gekomen en is verdaagd naar 24 april. Het debat over de gunning van de lokale omroep kostte namelijk te veel tijd.

De afgelopen week hebben velen van ons gesproken en gemaild met bijna alle woordvoerders van de raad over dit onderwerp. Hartelijke dank voor jullie inspirerende en creatieve inzet. Wij proeven binnen de raad een positieve wending. Het besef dat dit een onomkeerbare kans is om een prachtig stadspark te krijgen begint te leven. Het is ons gelukt om onze argumenten op een goede wijze voor het voetlicht te krijgen. Máááár we zijn er nog lang niet.

Belangrijk is dat we een lange adem houden, dat we de lol er in houden en dat we steeds op een juiste wijze de dialoog opzoeken. Dat lukt ons. We moeten blijven onderzoeken, plannen maken, publiceren, praten en zeker ook luisteren. Dit alles valt niet mee maar we werken aan een goed doel; een stadspark voor nu en ons nageslacht. Hopelijk zullen onze kinderen en kindskinderen trots zijn op dit gemeentebestuur.

Op 24 april overhandigen wij u weer onze invulformulieren. Met behulp hiervan kunt u die avond dan beoordelen hoe elke politieke partij in dit proces staat. We wensen u geduld en inspiratie. Voor ideëen mailt u ons gerust. Voor het juiste tijdstip zie: www.amersfoort.nl , bestuur, de raad, volg de vergaderingen, agenda 24 april 2007 We houden u op de hoogte. Houd u ook uw buurvrouw/buurman, die onze mail niet ontvangt ook even op de hoogte? Vraag anderen hun mail adres aan ons te mailen naar hetbeekdal@freeler.nl dan kunnen we ze direct steeds informeren.

Altijd tot nadere toelichting bereid.
met vriendelijke groeten
Stichting Heiligenbergerbeekdal
E.H.M. Vosters, secretaris 06 22730488

Amersfoort