Fajah Lourens is het nieuwe gezicht van My Horeca TV


AMSTERDAM, 20070424 -- Fajah Lourens is een drukbezette vrouw. Naast haar televisiewerk en het runnen van haar eigen hotel, het Amsterdamse Aerohotel, is ze ook het nieuwe gezicht van My Horeca TV. Dit is een jonge onderneming die horecaondernemers de mogelijkheid biedt om op professionele wijze via televisieschermen met hun gasten te communiceren. Fajah Lourens: "Aangezien ik vorig jaar met mijn vriend een eigen hotel ben gestart, ligt dit natuurlijk helemaal in mijn straatje. Ik vind My Horeca TV een hartstikke goed concept en het is een superhandige en moderne manier om onze gasten op de hoogte te brengen van uiteenlopend nieuws."

My Horeca TV richt zich volledig en uitsluitend op de horeca branche. Via digitale schermen verzorgt het bedrijf op afstand gestuurde audiovisuele informatie die speciaal is gemaakt voor de horecagasten. Dit gebeurt geheel volgens de moderne narrowcasting techniek. In China & Japan is deze vorm van communicatie in de horeca al jaren populair. In Nederland was dit tot voorkort alleen gebruikelijk in de detailhandel, het openbaar vervoer en zorginstellingen. Maar nu dus ook in horecagelegenheden.

Hotels kunnen zich aansluiten bij My Horeca TV. Deze hebben vervolgens de mogelijkheid om al hun praktische, huishoudelijke informatie via dit televisie kanaal naar hun gasten toe te communiceren. Daarnaast biedt My Horeca TV het ideale medium om commerciële mededelingen te richten aan zowel de zakelijke- als leisure hotelgasten. De mogelijkheden die dit schept om de besteding per klant te verhogen zijn legio. Naast de commerciële en praktische mededelingen die hotels via My Horeca TV kunnen doen, biedt het medium nog meer mogelijkheden. Zo vormt het een professioneel kanaal om gasten te voorzien van uiteenlopende (toeristische) informatie en verschillende vormen van audiovisuele entertainment.

Over My Horeca TV:

My Horeca TV is onderdeel van SD Beheer B.V
Meer informatie via hpd@myhorecatv.nl of via 0226-341118
Contactpersoon: Hans Derlagen

Over Fajah Lourens:
Fajah Hanna Nicole Lourens werd geboren op 3 juli 1981 in Amsterdam. Haar moeder is Nederlands, haar vader Antilliaans (Curaçao). Fajah - 'vuur' in het Surinaams - is de oudste van vier kinderen. Uit een eerder huwelijk van haar vader heeft ze een oudere zus, uit een latere relatie heeft ze ook nog een zusje. Fajah groeide op in Amsterdam en is zogezegd een 'selfmade woman'. Van jongs af aan had Fajah de ambitie om actrice te worden. School was niet aan Fajah besteed, doorzettingsvermogen en een sterke wil wel. Fajah: "Zonder doel ben je een guppy in de zwarte zee."
Meer informatie over Fajah Lourens op www.fajah.com voor aanvragen en/of boekingen www.viparea.nl contactpersoon Jan Wennekers.