AWB CV Ketels lanceert cascadesysteem in één compact ThermoSystem HRM


HELMOND, 20070424 -- AWB CV Ketels heeft de nieuwe compacte ThermoSystem HRM ontworpen. Deze cv-ketel biedt op een klein oppervlak een maximaal vermogen van 80 tot 280kW. Dit systeem is een alternatief voor de cascade opstelling met het installatiegemak van één gewone cv-ketel. Het volmodulerende ThermoSystem HRM is feitelijk één cascadesysteem in één behuizing. Het toestel heeft één hydraulisch systeem, één rookgasafvoer en één luchttoevoer, één gas- en netspanningaansluiting, één sifon en één aansturing. Deze ketel is vooral geschikt voor het verwarmen van kantoren, sportkantines, bedrijven en scholen.

Ruimtebesparing en korte installatietijd
In vergelijking met een omvangrijk cascadesysteem, bespaart de ThermoSystem HRM veel oppervlakteruimte. Vervolgens is de installatietijd, met slechts zes aansluitingen, minimaal. Hiermee voldoet de ThermoSystem HRM aan de belangrijkste eis om grote vermogens te leveren op een kleine oppervlakte en die in korte tijd te installeren is.

Maximale bedrijfszekerheid
De ThermoSystem HRM kan terugmoduleren tot 12 kW en biedt door zijn module opbouw maximale bedrijfszekerheid. Per module is er beveiliging tegen oververhitting en heeft iedere module een eigen gasblok en elektronische geregelde ventilatie.

Onderhoudsvriendelijk en energiezuinig
AWB heeft in de ThermoSystem HRM grote verbeteringen aangebracht, die het onderhoud en de inspectie voor de installateur vereenvoudigen. Door toepassing van speciale sensoren reageert en anticipeert de ThermoSystem HRM sneller op de warmtebehoefte en maakt deze ketel energiezuinig.

Zes vermogens
Deze staande HR ketel is verkrijgbaar in zes verschillende vermogens: 80, 120, 160, 200, 240 en 280 kW, allen met een minimum vermogen van 12 kW.





AWB CV Ketels