Custom Connect opent tweede Callcenter in Groningen


Custom Connect biedt 300 mensen werkgelegenheid

EMMELOORD, 20070424 -- De Custom Connect Groep uit Emmeloord start een tweede vestiging in Groningen, onder de naam Custom Connect Groningen. Marco Goergens is aangesteld als callcentermanager.

Na de oprichting op 1 juni 2005 is Custom Connect in twee jaar tijd uitgegroeid tot één van de snelst groeiende telemarketingorganisaties van Nederland. Met meer dan 120 medewerkers levert Custom Connect diensten op het gebied van marktonderzoek, telefonische verkoop en leadgeneratie. Om verdere groei mogelijk te maken opent Custom Connect in mei een nieuwe vestiging in Groningen. De nieuwe vestiging is erop gericht om een groter bereik te hebben in het aanbod van hoog opgeleide en ervaren telemarketing medewerkers.

"Onze succesvolle aanpak van telefonische klantbenadering binnen het consumenten- en zakelijke segment heeft zich de afgelopen jaren ruimschoots bewezen. Wij zijn er dan ook enorm trots op dat we deze activiteiten over twee locaties kunnen uitbreiden", aldus Robin Klement. Custom Connect heeft met een goed gevulde orderportefeuille de basis gelegd voor een sterke groei.

"Om aan de vraag van onze opdrachtgevers te kunnen voldoen heeft het management van Custom Connect besloten een tweede vestiging op te starten in Groningen. In deze stad zijn veel studenten werkzaam in de callcenterbranche en maakt het het voor ons makkelijker om voldoende personeel aan te trekken. De nieuwe vestiging is primair gericht op het uitbouwen van bestaande projecten welke bij Custom Connect in Emmeloord met succes draaien. Custom Connect wenst vanwege haar groei toegang te hebben tot een extra vijver en denkt deze te hebben gevonden in Groningen", zegt Jeroen van der Zwaard. Inmiddels heeft het bedrijf voor haar vestiging in Groningen al 60 nieuwe medewerkers aangenomen.

Custom Connect kende in de eerste twee jaar van haar bestaan een enorme groei in orders, omzet en personeel. Mede door de hechte klantenrelatie is de groei van de afgelopen jaren zeer gestaag verlopen. De afgelopen twee jaar is met grote landelijk opererende opdrachtgevers de basis gelegd voor een autonome groei. Gezien de vraag uit de markt verwacht Custom Connect deze groei de komende tijd vast te kunnen houden. De verwachting is dat het aantal personeelsleden zal groeien naar ruim 250 medewerkers.

De Custom Connect Groep bestaat uit Custom Connect Emmeloord, Custom Connect Groningen en Custom Media. De groep is actief op het gebied van Telemarketing, Marktonderzoek, Reclame en Media advisering. Custom Media heeft recent landelijke bekendheid gekregen met de introductie van de SOS Sticker.





Custom Connect