Beter Bed Holding NV

Algemene vergadering van aandeelhouders beter bed holding n.v.

Aandeelhouders en andere stemgerechtigden van Beter Bed Holding N.V. ("Beter Bed") worden uitgenodigd voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders, te houden op woensdag, 25 april 2007 om 15.00 uur in het Hilton Hotel, Apollolaan 138, 1077 BG Amsterdam.
AGENDA

1. Opening.

2. Verantwoording over de verslagperiode:
a. Verslag van de Directie.
b. Bericht van de Raad van Commissarissen.
c. Vragen.
d. Behandeling en vaststelling van de jaarrekening. e. Dividendbeleid en voorstel inkoop eigen aandelen. f. Dividendvoorstel 2006.
g. Verlening van décharge aan de Directie voor het gevoerde beleid. h. Verlening van décharge aan de Raad van Commissarissen voor het gehouden toezicht.
3. Corporate Governance.

4. Remuneratiebeleid.

5. Statutenwijziging in verband met de wijziging van boek 2 van het Burgerlijk Wetboek ter bevordering van het gebruik van elektronische communicatiemiddelen bij de besluitvorming in rechtspersonen.
6. Verlenen van bevoegdheid aan de Directie tot het uitgeven van nieuwe aandelen tot een maximum van 10% van het aantal

uitstaande aandelen en het verlenen van bevoegdheid aan de Directie tot het beperken of uitsluiten van het voorkeursrecht.
7. Verlenen van machtiging aan de Directie tot verkrijging/inkoop van eigen aandelen tot een maximum van 10% van het

uitstaande aantal aandelen.

8. Voorstel van de Raad van Commissarissen om de heer Van Veen opnieuw te benoemen in de Raad van Commissarissen.
9. (Her)benoeming van de externe accountant.

10. Mededelingen.

11. Rondvraag.

12. Sluiting.
N.B.: De agendapunten 2d, 2f, 2g, 2h, 3, 4, 5, 6, 7, 8 en 9 zullen ter stemming worden gebracht. De volledige agenda met toelichting en de jaarstukken over het boekjaar 2006 liggen vanaf 26 maart 2007 ter inzage ten kantore van de vennootschap, Linie 27, 5405 AR te Uden, en ten kantore van ABN AMRO Bank N.V., Foppingadreef 22, 1102 BS te Amsterdam. Deze stukken kunnen kosteloos tijdens werkdagen tussen 09.00 en 16.00 uur worden aangevraagd bij de ABN AMRO servicedesk, telefoonnummer 076 5799455 en bij Beter Bed Holding, telefoonnummer 0413 338819 en zijn tevens beschikbaar via onze website www.beterbedholding.com.
De Directie heeft bepaald dat voor deze vergadering als stem- en/of vergadergerechtigden gelden zij die op woensdag 18 april 2007, na verwerking van bij- en afschrijvingen per die datum (de "registratiedatum"), die rechten hebben en als zodanig zijn ingeschreven in een door de Directie daartoe aangewezen (deel)register. Voor houders van aandelen op naam is als (deel)register aangewezen het aandeelhoudersregister van Beter Bed Holding N.V. Voor houders van aandelen aan toonder zijn als (deel)register aangewezen de administraties per de registratiedatum van de bij het Nederlands Centraal Instituut voor Giraal Effectenverkeer B.V. (`Necigef')

aangesloten instellingen in de zin van de Wet giraal effectenverkeer. Houders van aandelen op naam alsmede stemgerechtigde pandhouders en vruchtgebruikers van aandelen op naam dienen hun

voornemen tot het bijwonen van de vergadering uiterlijk 18 april 2007 schriftelijk kenbaar te maken aan de Directie van de

vennootschap op voornoemd adres.
Houders van aandelen aan toonder die deze vergadering wensen bij te wonen, kunnen zich tot uiterlijk 18 april 2007, 17.00 uur via hun bank schriftelijk aanmelden bij ABN AMRO Bank N.V. Hiertoe dient de instelling in wier administratie men voor de aandelen is geregistreerd aan ABN AMRO N.V. een verklaring te overleggen dat de desbetreffende aandelen ten name van de houder

daarvan in haar administratie geregistreerd zullen blijven tot en met de registratiedatum. De aandeelhouder ontvangt per e-mail of per post een registratiebewijs. Het registratiebewijs zal dienen als bewijs van toegang tot de vergadering. Om legitimatie kan te allen tijde gevraagd worden.
Om als schriftelijk gevolmachtigde vergaderrechten te kunnen uitoefenen, dient - onverminderd het hiervoor bepaalde - de Directie uiterlijk op 18 april 2007 om 17.00 uur de schriftelijke volmacht te hebben ontvangen. Een gevolmachtigde kan niet meer dan één stemgerechtigde vertegenwoordigen.
Uden, 26 maart 2007
Beter Bed Holding N.V. / Directie