Bex*van der Schans PR


Hans Wagner zakelijk directeur bij Bex*communicatie

Met ingang van 1 mei is Hans Wagner benoemd tot zakelijk directeur bij Bex*communicatie. Samen met Noud Bex vormt hij de dagelijkse directie. Het aantrekken van een zakelijk directeur stond op de planning maar is vervroegd vanwege de stevige groei die we doormaken en de daarmee samenhangende wens om de overige directieleden zo veel mogelijk vrij te maken voor het bedienen van (top)klanten, new business en de ondersteuning van de teams.

Hans wordt verantwoordelijk voor de interne bureauorganisatie: HRM, ICT, Operations Management en Office Management. Hans zal werken vanuit de vestiging Eindhoven, waarbij hij ook regelmatig in Amsterdam zal zijn. Voor de belangrijke functie van zakelijk directeur zijn we niet over één nacht ijs gegaan en hebben we vol vertrouwen voor Hans gekozen. We hebben hem in zijn vorig dienstverband bij Bex* leren kennen als een professionele en plezierige collega. Uit zijn uitgebreide ervaring blijkt bestuurlijke vaardigheid, organisatorisch vermogen en oprechte interesse in mensen. Daarnaast is het plezierig dat hij het communicatievak en de bureauwereld kent én een prima netwerk meebrengt.

Hans werkte in het verleden onder meer bij Lufthansa, Atos Origin, Berenschot, Euro RSCG Bikker en Escador. Hij heeft diverse verander- en professionaliseringstrajecten succesvol doorgevoerd. Tot 29 november 2006 was Hans lid van de Tweede Kamer voor de PvdA.