Specialist buitenlandse BTW blijft groeien

25.04.2007 / 15:12 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Retourtax- european vat refund

Retourtax- european vat refund

Specialist buitenlandse BTW blijft groeien

Bij EUROPEAN VAT REFUND OFFICE RETOURTAX gevestigd in Het BTW Huis te Doetinchem, is de heer T.H.J. (Boeby) Lentjes per 1 april jl. benoemd tot commercieel directeur. Binnen de organisatie is hij verantwoordelijk voor het commerciële beleid. In het bijzonder zal hij zich richten op de verdere uitbouw van de activiteiten op het gebied van de internationale BTW terugvordering en (buitenlandse) BTW aangiftes, evenals de verdere internationalisering van de organisatie.
RETOURTAX en zusterorganisatie VAT compliance Europe zijn dé wereldwijde specialisten voor alle (buitenlandse) BTW aangelegenheden. De afgelopen jaren is de heer Lentjes werkzaam geweest als business unit manager voor verschillende buitenlandse vestigingen van een technische groothandel. Daarvoor werd door hem bij verschillende internationaal opererende (buitenlandse) organisaties de verantwoording gedragen voor het verkoop- en/of exporttraject.

Van de VAT compliance groep te Doetinchem maken deel uit:

Europees BTW restitutie bureau RETOURTAX (sinds 1985)
VAT compliance Europe
BTW consult Nederland
Peacefield & Peartree

De groep neemt voor ca. 1.000 grotere bedrijven wereldwijd de BTW werkzaamheden uit handen en verzorgt Europese reguliere BTW-aangiften, ICL- en intrastat opgaven, alsmede restitutieverzoeken conform de 8e en 13e BTW Richtlijn. Zij concurreert met de zgn. Big 4 belastingadvieskantoren.