Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Politie zoekt onbekende scooterrijder

t Harde, 25-04-2007 o De politie zoekt contact met een tot nu onbekende bestuurder van een scooter, die op maandag (23/04) op het fietspad naast de Eperweg betrokken raakte bij een ongeval, waarbij van een groep fietsers een 13-jarige meisje en een vriendin ten val kwamen.

Het incident heeft kort voor 08.00 uur hoogte van de parkeerplaats met de patatkraam plaats gevonden. Een eerste onderzoek heeft uitgewezen dat beide meisjes door de bestuurder van een rode scooter werden ingehaald. Daarbij werd één van de meisjes aan het stuur geraakt, waardoor beiden vielen. Het 13-jarige meisje hield aan de val partij een pijnlijke nek, schouder en heup over. Ook raakte haar fiets beschadigd. De scooter bestuurder, die een rode helm droeg, is niet gestopt, maar doorgereden.

De politie zoekt contact met deze bestuurder, zodat gegevens kunnen worden uitgewisseld en het ongeval administratief kan worden verwerkt. Getuigen van het incident wordt eveneens verzocht om contact op te nemen. Men kan bellen met 0900-8844.