Veilig Verkeer Nederland

Persbericht

Laat je eigen verkeersveiligheidstekening maken in De Goede Doelen Winkel

Huizen,

De Goede Doelen Winkel in Den Haag staat van 23 tot en met 27 april in het teken van de Wereldverkeersveiligheidsweek. Op 25 en 26 april is sneltekenaar Egbert van der Vliet aanwezig om op een leuke manier bezoekers te tekenen in het thema 'verkeersveiligheid'.

Naast de aanwezigheid van de sneltekenaar heeft Veilig Verkeer Nederland in de Winkel eigen schapruimte met leuke en nuttige verkeersgerelateerde cadeauartikelen. Ook krijgen bezoekers ter plekke informatie over de organisatie en verkeersveiligheid. Daarnaast is het mogelijk ter plekke donateur of vrijwilliger te worden.

Verkeersonveiligheid van jonge verkeersdeelnemers is een urgent wereldwijd maatschappelijk probleem. De Wereld Gezondheids Organisatie, onderdeel van de Verenigde Naties, heeft om deze reden de week van 23 tot en met 29 april verklaard tot de First United Nations Global Road Safety Week. Op www.wereldverkeersveiligheidsweek.nl kun je meer lezen over de activiteiten die Veilig Verkeer Nederland en andere organisaties deze week organiseren.

Veilig Verkeer Nederland is een ondernemende organisatie van vrijwilligers en beroepskrachten, die werkt aan veilig verkeer en het daarbij vooral opneemt voor kwetsbare weggebruikers. Veilig Verkeer Nederland ondersteunt mensen bij het oplossen van problemen, komt samen met hen in actie en oefent invloed uit op het beleid van overheden. Veilig Verkeer Nederland heeft een drietal kerntaken, te weten: Signaleren, Mobiliseren en Service. Verkeersonveiligheid kost ons land maar liefst 12 miljard euro per jaar.

Kom langs bij de sneltekenaar!
Datum : 25 en 26 april 2007; de tekenaar is aanwezig van 13.00 uur tot 17.00 uur
Locatie : De Goede Doelen Winkel, Lange Poten 21 (tegenover Nieuwspoort), Den Haag
Kosten : gratis


---

---

----------------------
Noot voor de redactie /