Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

TRUE CARIBBEAN POPULAIR ONDER DE NEDERLANDERS
MARTINAIR VLIEGT VANAF KOMENDE WINTER TWEE KEER PER WEEK NAAR HET CARIBISCHE TOBAGO

Amsterdam , april 2007 - Martinair vliegt met ingang van het winterseizoen 2007/2008 twee keer per week naar het ongerepte Caribische eiland Tobago. Martinair vliegt nu al iedere dinsdag op Crown Point, de luchthaven van Tobago. Vanaf oktober wordt dit iedere woensdag en per december wordt er een extra zaterdag vlucht aan het schema toegevoegd. Beide vluchten zullen net als de huidige vliegroute gecombineerd worden met Paramaribo. Deze positieve ontwikkeling is het gevolg van een groei van 30 procent ten opzichte van vorig jaar.

Martinair
Martinair is in de winter van 2005 gestart met een wekelijkse vlucht op Tobago. Vanwege een groeiende belangstelling uit de Benelux en Scandinavië, is besloten een extra vlucht toe te voegen en komt er op zaterdag een vlucht bij. Charlotte Rings, van het Verkeersbureau van Trinidad & Tobago in Nederland: "We merken dat er een toenemende vraag vanuit de markt is en daarom zijn we heel erg enthousiast over deze tweede vlucht. Op deze manier kunnen we ook tiendaagse vakanties aanbieden."

Ongerepte duo bestemming
Tobago vormt samen met Trinidad de meest zuidelijk gelegen republiek in het Caribische gebied. Deze ongerepte eilanden bieden naast zon, zee en strand ook een enorme diversiteit aan flora en fauna. Op Tobago ligt het oudste beschermde regenwoud ter wereld 'Main Ridge Forest'. Verder zijn er volop mogelijkheden om te duiken, snorkelen, wandelen en golfen. En wie op zoek is naar een romantische huwelijksreis naar een onvergetelijk Caribische eiland dan is Trinidad & Tobago dé perfecte duo bestemming! Kijk voor meer informatie op www.visitTNT.com.

Bereikbaarheid
Trinidad & Tobago worden onder andere aangeboden door KUONI, Does Travel & Cadushi Tours, Maduro Travel, OAD, Hotelplan, TUI, Travel Trend en Neckermann, Diving Holidays, Suriname Holidays en WRC Reizen. Voor meer informatie over het vluchtschema zie www.martinair.nl.