Ingezonden persbericht


Sltn loodst bedrijfskritische applicaties van euromax naar kalme wateren.

ALMERE, 2 april 2007 - Oracle en SLTN presenteren tijdens twee seminars op 26 april en 7 juni hun oplossing voor het realiseren van continue beschikbaarheid van bedrijfskritische applicaties. Euromax Terminal licht toe hoe ze haar beschikbaarheid nog eens stevig onder de loep heeft genomen en SLTN heeft gevraagd om met Oracle RAC de continuïteit van haar systemen te garanderen. Want zonder hun primaire applicaties raakt de Nieuwe Waterweg al gauw verstopt en ligt de handel stil.

De "Rode loper" seminars vinden plaats op 26 april bij SLTN in Almere en 7 juni bij Oracle in De Meern. De toegang is gratis. Aanmelden kan via de evenementenkalender op www.sltn.nl, of door het sturen van een e-mail aan info@sltn.nl

Server down? Niets van gemerkt!
Als het werk in organisaties stil ligt, omdat data binnen de gebruikte applicaties niet meer toegankelijk is, zijn de gevolgen soms niet te overzien. Naast het ongemak stijgen de kosten en zijn de organisaties niet in staat hun klanten adequaat te helpen. Maar niet alleen ICT-calamiteiten kunnen van grote invloed zijn op bedrijfssuccessen. Het is juist de dagelijkse gang van zaken die het verschil bepaalt. Zijn de applicaties continu beschikbaar? Kunnen database-servers gemakkelijk bijgeschakeld worden? Houdt u de kosten onder controle?

Oracle Real Application Clusters (RAC) levert een geclusterde database omgeving waarmee het bedrijfskritische processen optimaal ondersteunt én calamiteiten voor kan zijn.

Kortom, met Oracle RAC profiteert u van:


* 24x7 beschikbaarheid

* Lineaire schaalbaarheid

* Lagere beheerkosten

* Hoge performance

* Ongemerkte downtime

* Applicatie onafhankelijke ondersteuning

De robuuste ondersteuning van Oracle RAC garandeert een stabiele omgeving. Een database omgeving waarbij uw medewerkers gewoon verder kunnen werken als de server down gaat: "Server down? Niets van gemerkt!"

SLTN, partner van Oracle, heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van ICT infrastructuren die continu beschikbaar moeten zijn.

Over SLTN
SLTN ondersteunt haar klanten met betrouwbare ICT-oplossingen. Met de juiste combinatie van vooronderzoek, ontwerp, project management, installatie, implementatie en educatie levert SLTN een bijdrage aan uw succes. SLTN kijkt als Oracle Business Partner veel verder dan alleen uw hardware-infrastructuur, uw gehele informatievoorziening is bij SLTN in goede handen. Onze pragmatische en resultaatgerichte aanpak waarborgt de beschikbaarheid van uw bedrijfskritische applicaties, elk moment van de dag. Kijk voor meer informatie op www.sltn.nl.

Over Oracle
Oracle is 's werelds grootste leverancier van bedrijfssoftware. Samen met onze partners leveren we al bijna drie decennia software en services die bedrijfssystemen voorziet van de meest actuele en accurate informatie. Vandaag de dag helpt Oracle meer bedrijven en overheidsorganisaties wereldwijd met hun informatie, dan welk ander bedrijf ook. Onze business is informatie - hoe je hiermee werkt, het gebruikt, deelt en beveiligt. Met onze oplossingen kunnen klanten samenwerken, resultaten bewaken en verbeteren, op één lijn blijven met hun aandeelhouders en alle belanghebbenden compleet informeren. Kijk voor meer informatie op www.oracle.nl.


---



Ingezonden persbericht