Programma Elektronische Provincies


Provincie dag op de beurs Overheid & ICT, e-overheid: route in beeld

De provinciedag is op donderdag 26 april 2007 van 10.00 tot 16.00 uur. U kunt zich nu hier voor deze speciale dag aanmelden. Het programma van deze dag vindt u hier.

De beurs Overheid & ICT vindt plaats van dinsdag 24 tot en met donderdag 26 april 2007 in de Jaarbeurs te Utrecht. Deze beurs is hét platform voor ICT-toepassingen en -diensten in de overheidssector.

Namens e-Provincies en de provincie Utrecht nodigt e-overheid u van harte uit om een bezoek aan deze beurs te brengen. U vindt ons op het e-overheid paviljoen in hal 10. Daar bieden wij, samen met andere overheidsprogramma's, overzicht en inzicht in de vele initiatieven op het gebied van de elektronische overheid en nemen we u mee op de routes naar verder professionalisering en digitalisering. Laat u informeren, motiveren in inspireren op het e-overheid paviljoen door het gevarieerd aanbod van presentaties, workshops en een informatiemarkt. Voor het complete overzicht van alle e-overheid activiteiten verwijzen we u naar www.e-overheid.nl.

'Zilveren e'
Aan het begin van de middag reikt de deskundige jury onder leiding van de gedeputeerde van de provincie Utrecht, de heer Ekkers, de 'zilveren e' uit aan het praktijkvoorbeeld van het jaar.