Gemeente Soest

Bedrijvigheid en werkgelegenheid

Datum: 13/04/2007

Discussiebijeenkomst toekomstige economische ontwikkeling gemeente Soest

De gemeente Soest organiseert in het kader van haar nieuwe Nota Sociaal-Economisch Beleid een discussiebijeenkomst voor bedrijven en bewoners van Soest en Soesterberg.

Tijdens deze discussiebijeenkomst op donderdag 26 april krijgen zij de gelegenheid om mee te denken over de toekomstige ontwikkeling van de bedrijvigheid en werkgelegenheid in de gemeente.

Inmiddels is een 'foto' van de economie van Soest anno 2007 gemaakt en daarop voortbouwend is een aantal mogelijke toekomstperspectieven geschetst. Graag biedt de gemeente u de gelegenheid om suggesties te doen en prioriteiten te stellen in de geschetste toekomstperspectieven.

U bent dan ook van harte uitgenodigd voor een discussiebijeenkomst op donderdag 26 april van 19.30 tot 21.00 uur in het gemeentehuis van Soest.

Tijdens deze discussiebijeenkomst komen discussiepunten aan de orde als:

* Hoeveel economische dynamiek moet in Soest worden nagestreefd?
* Op welke economische sectoren moet worden ingezet?
* Hoe zorgen we dat de ontwikkeling niet ten koste gaat van de prachtige omgeving?

* Hoe zorgen we dat Soesterberg een levendig dorp blijft?
* Hoe zorgen we ervoor dat de bereikbaarheid van Soest verbetert?

Deze en andere vragen komen aan bod tijdens de discussiebijeenkomst op 26 april om 19.30 uur in het gemeentehuis van Soest. Dit is uw kans om mee te discussiëren over de sociaal-economische ontwikkeling van Soest.

Daarnaast kunt u nog steeds uw opmerkingen en suggesties voor verbetering van het bedrijfsklimaat en de arbeidsmarkt in de gemeente Soest indienen via deze website: Sociaal Economisch Beleid