Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Uitbundige impro-mix bij De Arrogantjes Live!

Arrogantjes spelen extra voorstelling wegens groot succes

Improcabaretgroep de Arrogantjes speelt al geruime tijd hun unieke improshow in het Werftheater. Na het winnen van de Nederlandse Kampioenschappen Theatersport 2007 zijn de zalen van de Arrogantjes telkens weer uitverkocht. Vandaar dat besloten is een extra voorstelling te spelen. Zodoende betreden de impro acteurs op 26 april wederom het podium met hun succesvolle show De Arrogantjes Live!

De Arrogantjes Live! is een mix van cabaret, theater en zang. En dat alles volledig geïmproviseerd. Alle teksten, grappen en scènes worden live bedacht. Zoals een gezongen journaal, herkenbaar huiselijk drama, korte komische improvisaties en heel veel interactie met het publiek.

Altijd verrassend
Improvisatie onderscheidt zich van gewoon cabaret vanwege het feit dat alles ter plekke wordt bedacht. Iedere voorstelling is dus anders. Naar aanleiding van komische gesprekken met het publiek gaan de Arrogantjes aan het improviseren. Op creatieve wijze verwerken ze de suggesties in hun spel. Deze unieke aanpak resulteert in een theatershow vol verrassingen, zowel voor het publiek als voor de acteurs.

Impro is hot
Improtheater is momenteel erg populair (Boom Chicago, Lama's, De Vloer Op). De Arrogantjes hebben binnen de wereld van improvisatie een geheel eigen stijl gevormd. Deze ligt in het midden van korte komische spelvormen tot meer verhalende stukken. De Arrogantjes leggen de lat voor zichzelf erg hoog; zelfs hun liedjes zijn compleet geïmproviseerd. De Arrogantjes bestaat uit Richard Roling, Bart Brouwers, Ingrid Kluft, Frank Kupper, Jacqueline Fleskens en Jules Oomen.

Extra show "Arrogantjes Live!"
26 april
Werftheater Utrecht

Aanvang 20:30 uur.
Reserveringen gaan via het Werftheater
Reserveringslijn: 030 - 231 54 40

www.arrogantjes.nl

---- --