Landelijke Adecco Jobdag

19.04.2007 / 09:47 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Adecco

Adecco

http;//www.adecco.nl

Donderdag 26 april aanstaande:


Wie op zoek is naar werk of toe is aan een nieuwe baan, doet er goed aan om op donderdag 26 april aanstaande even tijd vrij te maken. Die dag namelijk, organiseert Adecco door het hele land een speciale 'jobdag'. Alle vestigingen van de grootste personele dienstverlener ter wereld, ruim 200 in totaal, houden dan open huis. Deskundige teams zitten klaar met informatie over zeer verschillende vacatures. Wie zich inschrijft, kan direct meedoen aan een prijsvraag waarmee een gratis prepaid mobieltje valt te winnen.

Dat de arbeidsmarkt krimpt, is niet meer te ontkennen. Ook het midden- en kleinbedrijf kampt ermee. Dit blijkt onder meer uit het toenemende aantal vacatures dat op lokaal niveau bij Adecco-vestigingen wordt aangemeld. Hierbij gaat het om zeer uiteenlopende functies, op alle voorkomende niveaus. Zowel in de kantooromgeving als in de sfeer van productie en distributie bestaat veel behoefte aan goed gemotiveerde medewerkers, met en zonder ervaring.

Werkgebieden die er op dit moment uitspringen, zijn onder meer: administratief, secretarieel, transport & logistiek, call centers, de zorgsector, catering, techniek en ICT. Het kan dus zeer de moeite waard zijn om op 26 april een vestiging van Adecco op te zoeken voor het actuele banenaanbod.

Gevarieerd vacatureaanbod
Tijdens de Adecco Jobdag zitten de teams van Adecco van negen uur 's morgens tot negen uur 's avonds klaar om kandidaten wegwijs te maken in banenland en desgewenst in te schrijven. Ook als de 'job van je leven' niet direct beschikbaar is, loont inschrijving de moeite, want het vacatureaanbod wisselt momenteel bij wijze van spreken met de dag. Consultants van Adecco zijn getraind om scherp te luisteren en te kijken naar wensen, voorkeuren en capaciteiten van kandidaten. Ze zijn erop gespitst om dáár een job bij te zoeken die past als een jas. Niet voor niets luidt de internationale slogan van de HR-dienstverlener die in ruim 70 landen actief is: better work, better life. De dichtstbijzijnde vestiging is makkelijk te vinden op www.adecco.nl. Of stuur gratis een sms met jobdag en je postcode naar 3669 en je ontvangt automatisch de juiste adresgegevens.

Adecco organiseert tijdelijk werk, op uitzend- of detacheringsbasis, maar verzorgt voor vooraanstaande bedrijven ook de werving & selectie voor vaste banen. Beide categorieën zijn tijdens de Adecco Jobdag ruim in het vacatureaanbod vertegenwoordigd. Ook voor enthousiastelingen die vakantiewerk of een stageplaats zoeken, kan een bezoek aan Adecco verrassende gevolgen hebben. Hoger opgeleide kandidaten kunnen zich op 26 april desgewenst komen oriënteren op de vele mogelijkheden die de zogeheten professional business lines van Adecco te bieden hebben, gespecialiseerde vestigingen die zich richten op specifieke sectoren en beroepsgroepen.

Alles over werk en loopbaankansen
De Adecco Jobdag zal een goed beeld geven van wat uiteenlopende bedrijven op dit moment aan banen vacant hebben. Daarnaast wordt donderdag 26 april ook een gezellige, dynamische dag die in het teken staat van werk en loopbaankansen. Kandidaten die al bij Adecco staan ingeschreven, kunnen met een prijsvraag voetbalkaartjes winnen als ze voor een nieuwe inschrijving zorgen (Adecco is sponsor van de KNVB); nieuwe kandidaten worden uitgedaagd om mee te doen aan een speciale prijsvraag die een gratis prepaid mobiele telefoon kan opleveren. Goede redenen voor een bezoekje dus, ergens van 9 tot 9. Maar de doorslaggevende reden is: Adecco heeft de beste banen van Nederland in portefeuille!