Ingezonden persbericht


----PERSBERICHT----

PvdA Jongeren organiseren groot Iran debat

De kwestie Iran is bijna onafgebroken in het nieuws, de spanningen lopen op en velen denken dat oorlog onafwendbaar is. Daarom organiseren de Jonge Socialisten in de PvdA (JS) in Groningen een debat over Iran. Het debat vindt plaats op 26 april, in Huis de Beurs te Groningen (aan de Vismarkt), aanvang 20.00 uur.

Een groot aantal aspecten van de Iraanse problematiek zal aan de orde komen: Zal Iran inbinden of blijft het oorlogszuchtige taal uitslaan? Heeft Iran reden voor dit zelfvertrouwen in een Iraanse overwinning? Werken de Iraniërs wel echt aan een atoombom of zijn ze vreedzaam bezig? De EU probeert al een poosje deze crisis vreedzaam te bezweren, maar zal dit ooit werken. Over dit en meer zullen André de Hoog (hoofddocent Internationaal Recht), Paul Rusman (Politieke wetenschappen) en afgevaardigden van enkele grote partijen discussiëren.

----EINDE PERSBERICHT----

Het debat vind plaats in Huis de Beurs aan de Vismarkt in Groningen op donderdag 16 april 2007 om 20:00.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nadia Amraoui via 0627555230.

--
Jonge Socialisten afdeling Groningen
Haddingestraat 10
9711 KD, Groningen

http://www.jsgroningen.nl
info@jsgroningen.nl