Gemeente Bennebroek


A G E N D A Raadsvergadering 26 april (concept)


1.

Opening


2.

Vaststellen van de raadsagenda


3.

Spreekrecht voor de publieke tribune

Indien u van deze inspraakmogelijkheid gebruik wenst te maken, kunt u dit onder vermelding van het onderwerp vóór de vergadering aan de griffier kenbaar maken.


4.

Rondvraag


5.

Verslag van de vergadering van 29 maart 2007 en actiepuntenlijst


6.

Ingekomen stukken en mededelingen


7.

Benoeming plaatsvervangend griffier

De raad wordt gevraagd in te stemmen met de benoeming van mevrouw I.M. Eenjes als plaatsvervangend griffier.


8.

Ontslag plaatsvervangend griffier

De heer K.A.H. Deutekom heeft verzocht hem als plaatsvervangend griffier ontslag te verlenen met ingang van 29 maart 2007. De raad wordt verzocht in te stemmen met het verlenen van eervol ontslag uit de functie van plaatsvervangend griffier.


9.

Initiatiefvoorstel Bestemmingsplan Heemstede landgoederen / bouwplan Hartekamp

De bouwplannen van de Hartekamp Groep te Heemstede op de zuidelijke strook van haar landgoed zijn voor Bennebroek een aanleiding geweest om zienswijzen bij de gemeente Heemstede in te dienen. Het bestemmingsplan Landgoederen en Groene gebieden waar de bouwplannen onderdeel van uitmaken, is op 29 maart 2007 vastgesteld door de gemeenteraad van Heemstede. Het college heeft nu de mogelijkheid om bedenkingen in te dienen tegen het bestemmingsplan bij Gedeputeerde Staten van Noord-Holland.

In de vergadering van 12 april jl. heeft de commissie uitgesproken om het college daartoe inderdaad opdracht te geven. Tevens heeft de commissie te kennen gegeven de opdracht aan het college te bekrachtigen met een raadsbesluit. Aldus wordt de raad verzocht in te stemmen met dit voorstel.


10.

Evenementenbeleid 2007

De raad wordt gevraagd kennis te nemen van het Evenementenbeleid 2007.


11.

Sluiting

---