Gemeente Valkenburg aan de Geul

PERSBERICHT

Valkenburg aan de Geul, 25 april 2007

Minister Van der Hoeven bezoekt Valkenburg

Donderdag 26 april 2007 brengt minister Maria Van der Hoeven een bezoek aan de gemeente Valkenburg aan de Geul. Tussen 16.30 uur en 17.00 uur zal er op Chateau St. Gerlach een ontmoeting plaatsvinden tussen de minister van Economische Zaken en burgemeester Constant Nuytens en wethouder Fabienne Leenders. Thema van het bezoek zal zijn de economische en toeristische ontwikkeling van Valkenburg aan de Geul en de regio. Burgemeester Nuytens en wethouder Leenders zullen met haar praten over de economische impact van de Valkenburgse Wellnessontwikkelingen. Daarnaast zullen zij de minister verzoeken te kijken naar hoe zij samen de middelen bij elkaar krijgen voor de realisering van de Wellnessboulevard.

Het bezoek aan Valkenburg aan de Geul maakt onderdeel uit van een werkbezoek aan Limburg. Naast Valkenburg brengt Limburg minister Van der Hoeven een bezoek aan Sabic en Energy Hill. In Chateau St. Gerlach ontvangt de minister ook het boek 'Alles moet bevochten worden, een portret van Camille Oostwegel'. Tijdens de receptie hiervan vindt het onderhoud tussen de Minister en het Valkenburgse gemeentebestuur plaats.


- EINDE PERSBERICHT -


-------------------------------------
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Vincent van der Stouwe van de afdeling PR & Voorlichting T 043-6099338/ 06-22481262
E v.van.der.stouwe@valkenburg.nl

---- --