Gemeente Reimerswaal


Zorgzame burendag in Reimerswaal

Geplaatst op: 26-04-2007

Ook in 2007 wordt er weer in samenwerking met Humanitas afdeling Oosterschelde en gemeente Reimerswaal de Zorgzame burendag georganiseerd. De dag heeft tot doel mensen die hulpverlenen aan hun buur en/of buurtgenoten in het zonnetje te zetten.

Heeft u een buur of buurtgenoot die volgens u extra aandacht en waardering verdient voor de vrijwillige hulp en/ of zorg die hij of zij verleent? Het is niet de bedoeling om groepen mensen aan te melden. Het gaat o mensen die bekend staan als zorgzame buren.

Klik hier voor een aanmeldingsformulier. Let wel: aanmelding uiterlijk
1 mei!

Wilt u eens nadenken wie er volgens u extra aandacht en waardering verdient voor de vrijwillige hulp en/of zorg die wordt verleend?

De coördinatie van de Zorgzame burendag is dit jaar in handen van de werkgroep Reimerswaal bestaande uit: de heer Knuit (Hansweert), mevrouw van de Meijden (Yerseke), mevrouw Gerritse (Kruiningen), de heer Bliek (Krabbendijke) en mevrouw Geelhoed (Rilland).

Voor aanmeldingen kunt u contact opnemen met Judith Schrijver van de Gemeente Reimerswaal, Postbus 70, 4416 ZH Kruiningen of email j.schrijver@reimerswaal

Print dit bericht

>