Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden verlengt pensioencontract Multi Corporation 26-04-2007
Multi Corporation heeft haar pensioencontract bij Nationale-Nederlanden verlengd. Op 19 april vond de ondertekening plaats in Den Haag.

Met de ondertekening van het nieuwe contract zijn enkele belangrijke vernieuwingen en verbeteringen aan de pensioenregeling toegevoegd. Zo is de franchise verlaagd tot het wettelijke minimum. Voorts is tot een inkomen van de loongrens (ca. EUR44.800) een middelloonregeling ontwikkeld zodat iedere participant tot dat inkomen een gegarandeerd pensioen krijgt. Boven de loongrens is het beschikbare premie-stelsel gehandhaafd, waarvan de staffel is geoptimaliseerd. Als laatste is het nabestaandenpensioen 2% samengesteld stijgend gemaakt. Het nieuwe contract is in nauwe samenwerking tussen Multi Corporation, Nationale-Nederlanden en Guijt Verzekeringen tot stand gekomen. Daarbij zijn de medewerkers van Multi Corporation intensief betrokken, door middel van een speciaal daartoe in het leven geroepen pensioencommissie, een enquête onder de ca. 125 medewerkers en een speciaal pensioenteam. Nadat ook in de pensioencommissie unanieme overeenstemming bestond, is de nieuwe regeling tijdens speciaal georganiseerde bijeenkomsten aan alle medewerkers toegelicht. Deze bijeenkomsten werden door de medewerkers van Multi Corporation zeer gewaardeerd.
De overeenkomst werd getekend door de heren P.F.H.M. Sandkuyl en L.A.S. van der Ploeg van Multi Corporation en J. Kamps, R. Kerkhof, mevrouw W. Kooijman, R. Tammer en J. Sommer van Nationale-Nederlanden. Bij de ondertekening waren ook aanwezig de heren C. Mom en R. Aleven van Guijt uit Gendt, de adviseurs van Multi Corporation.

Multi Corporation is een internationale vastgoedonderneming, actief op het gebied van ontwikkelen, beleggen en beheren van winkelcentra, kantoren en combinaties daarvan. Deze activiteiten vinden plaats door Multi Development, Multi Investment, Multi Asset Management and Multi Mall Management.