Politie Zeeland


---


Z-1533-2007 Fietsenkijkdag, Terneuzen
Op woensdag 2 mei a.s. is er op het politiebureau in Terneuzen aan de Rosegracht 15 weer een fietsenkijkdag.
U bent van harte welkom 's morgens van 10.00 tot 12.00 uur en 's middags tussen 14.00 en 16.00 uur.

O-1534-2007 Nieuwe auto's gestolen uit showroom, Goes
Op woensdagavond rond 23.30 uur zijn uit de showroom van een garagebedrijf aan de Pearyweg drie nieuwe auto's gestolen.
Het gaat om drie auto's van het merk Audi, nl een donkerblauwe A4 19TDI, een zwarte A6 30TDI en een zwarte A4 cabrio 1.8.
De politie stelt een onderzoek in.

Z-1535-2007 Automobilist rijdt tegen geparkeerde auto, Zuiddorpe
Een 65-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen is woensdagavond rond 23.30 uur tegen een geparkeerde auto gereden. Dit gebeurde op de Hoofdweg-Zuid.
Vermoedelijk belandde hij in een flauwe bocht naar rechts op de linker weghelft waarna hij tegen een geparkeerde auto reed. Beide voertuigen liepen hierbij forse schade op. De 65-jarige bestuurder is met onbekend letsel per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis in Terneuzen. Omdat zijn adem naar alcohol rook, werd in het ziekenhuis een bloedproef afgenomen. In afwachting van de uitslag hiervan is zijn rijbewijs voorlopig ingenomen.

O-1536-2007 Gewelddadige overval, Goes
De politie doet onderzoek naar een gewelddadige overval die woensdagavond plaatsvond op een winkel van het Kruitvat aan De Spinne.
Na sluitingstijd, rond 17.45 uur, waren drie personeelsleden aan het werk in het magazijn toen zij plotseling door een drietal gemaskerde personen werden overvallen.
Onder dwang en met geweld namen de overvallers goederen en geld weg van de personeelsleden. Met een nog onbekend geldbedrag verlieten ze even later de winkel.

De politie is op zoek naar de drie daders waarvan bekend is dat ze allemaal tussen de 17- en 20 jaar zijn waarvan zeker één negroide man en ook één blanke man. De blanke man droeg zijn haar in een zgn. matje. Alle daders droegen tijdens de overval donkere kleding en een bivakmuts.

De politie is op zoek naar mensen die aanslaan op het signalement van de daders of die rond het tijdstip van de overval in de buurt waren en iets hebben gezien. Zij kunnen bellen met 0900-8844.


---- --