Politie Flevoland

SCHOOLVOETBALTOERNOOI GESLAAGD

Emmeloord, 26-04-2007 o De Politie Flevoland kijkt tevreden terug op het schoolvoetbaltoernooi, dat voor de 28e keer gehouden werd. Twee woensdagen lang op 18 en 25 april, streed de jeugd van de basisscholen in Noordoostpolder op de velden van SC Emmeloord om de eerste prijs.

Bij de zeventallen jongens won Roderick van Voorstschool uit Emmeloord. Tweede werd het Planthof, derde de Springhaan en vierde de Driesprong. Bij de meisjes was Het Lichtschip uit Ens het beste zevental. Gevolgd door de Paulusschool, Horizon en t Kompas. Deze wedstrijden werden woensdag 18 april gespeeld, de prijsuitreiking werd gedaan door Egbert Rinsma Chef basiseenheid Noordoostpolder/Urk.

Een week later waren de elftallen aan de beurt. De Tollenbeek won. Tweede werd Roderick van Voorst, derde de Lichtboei en de Titus Brandsma werd vierde. De sportiviteitprijs werd door Het Lichtschip mee naar huis genomen. Deze prijzen werden uitgereikt door operationeel coördinator Noordoostpolder/Urk Wilma Pynacker.

De eerste vier in de eindstand ontvingen een beker, de overige deelnemers een medaille en vaantje. Bovendien gaan de combinatie Tollenbeek bij de jongens en het Lichtschip bij de meisjes door naar de regionale kampioenschappen in Steenwijk op 16 mei