Gemeente Sint-Oedenrode


OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 10 april 2007 PAGINA 1

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Aanwezig:
BurgemeesterP.M. Maas
Wethouder H.W.M.A. van den Berk ­
van de Laar,
Wethouder J.C.M. Hendriks ­ van
Kemenade,
Wethouder R.A. Dekkers
Gemeentesecretaris J.W.F. Compagne.
1. Best.secr Openbare- en niet openbare Goedkeuring Akkoord. Besluitenlijst B&W-vergadering dd. 3 april 2007

2. Best.secr Uitnodiging voor receptie tgv 50-jarig Beslissen wie gaat. Burg. en weth. Hendriks huwelijk fam. Versantvoort d.d. 1 mei gaan. 2007.

3. BEZ-BC Doorontwikkeling programmabegroting/ Instemmen met de concept opzet van de programma's/ Akkoord. productenraming. beleidsproducten tbv de programmabegroting/ productenraming 2008.
4. BEZ-HZ Plaatsen van caravans en De wegen van de bebouwde kommen van Sint-Oedenrode Akkoord. aanhangwagens. aanwijzen als gebieden waar het verboden is om een woonwagen, kampeerwagen, camper, caravan, magazijnwagen, aanhangwagen, keetwagen of ander dergelijk voertuig dat voor de recreatie dan wel anderszins uitsluitend of mede voor andere verkeersdoeleinden wordt gebezigd, langer dan op drie achtereenvolgende dagen te plaatsen of te hebben.
5. OSZ-JZ Beslissing op bezwaren tegen Besluiten de bezwaarschriften ongegrond te verklaren en Akkoord. vrijstelling/bouwvergunning tbv het bestreden besluit te handhaven. starterswoningen Past. Hackenstraat.
6. PBZ-BW Aanvraag lichte bouwvergunning Bouwvergunning weigeren 1. bouwvergunning uitbreiding woonhuis Roestmontstraat verlenen; 11. 2. beleidsregel aanpassen.
7. PBZ-BW Verzoek planschade Grote Doelenlaan. 1. bevestigen correctie van SAOZ op advies okt. 2006; Akkoord. 2. geen planschade toekennen conform advies SAOZ d.d. maart 2007; 3. voorleggen herzien advies aan belanghebbenden.


8. PBZ-BW Gebruik Atria Deken van Erpstraat A en 1. de nu gevraagde beperkte activiteit toestaan onder Akkoord. B voor allerlei evenementen. genoemde voorwaarden; 2. Wovesto nadrukkelijk informeren over de beperkingen van het gebouw; 3. in de toekomst hier erg terughoudend mee omgaan.

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 10 april 2007 PAGINA 2

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting.
9. PBZ-BW Koppeling bouw en milieuvergunning. Instemmen met notitie inhoudende dat bij het beoordelen 1. in principe instemmen van aanvragen om een milieuvergunning en bij het met de "lijn Uden"; uitvoeren van milieucontroles uitgegaan wordt van de 2. nader advies over milieuvergunning die in werking is getreden. termijnen.
10. PBZ-BW Bouwaanvraag uitbreiden woning Oranje Bouwvergunning weigeren in verband met het niet Akkoord. Nassaulaan 128. voldoen aan redelijke eisen van welstand.
11. SLZ Vaststellen erfgoedplan. 1. het erfgoedplan en de in het erfgoedplan opgenomen Akkoord. beleidsvoorstellen vaststellen; 2. kennisnemen van het inspraakverslag; 3. erfgoedplan ter vaststelling voorleggen aan de raad.


12. SLZ-EVO Bijdrage culturele dag 2007. Een bijdrage toekennen van 12.500,-- aan het Cultureel Akkoord. Platform tbv de Culturele Dag 2007 en de kosten dekken uit het krediet culturele manifestatie.
13. SLZ-EVO Boek "Odendael". Instemmen met de afwijzing van het verzoek om een Akkoord. financiële bijdrage voor het boek "Odendael" van dhr. Oerlemans.
14. SLZ-EVO Verlening subsidie procesbegeleiding Voor kennisgeving aannemen. Akkoord. brede school door provincie Noord- Brabant.

15. SLZ-EVO Factuur Kunstwerk Sportgala 2007. Instemmen met het niet betalen van de factuur van Akkoord. Cecilia Vissers mbt het kunstwerk tbv Sportgala 2007.
16. SLZ-IG Aanbesteding bestek Langesteeg West 1. de werkzaamheden gunnen aan Van den Berk Grond, Akkoord. Noordelijk Deel. Weg & Waterbouw BV uit Erp voor een bedrag van 244.800,-- excl. BTW; 2. aan de speeltuincommissie i.o. een budget van 25.000,-- beschikbaar stellen voor de aanleg van een toegankelijke speeltuin.


17. SLZ-IG Hydrologisch neutraal bouwen. Instemmen met inspraakreactie aan WS De Dommel. Akkoord.
18. PBZ-BW Tender Energiebesparing huishoudens Instemmen met deelname aan het Teli project Akkoord. met Lage Inkomens (TELI). "Energiefestijn, maakt besparen fijn".
19. PBZ-BW Bouw erker Margrietstraat 16. In principe medewerking verlenen via vrijstelling o.g.v. Akkoord. art. 19, lid 3 WRO.
20. PBZ-BW Bestemmingsplan Sint-Oedenrode Zuid. Vertegenwoordigers machtigen zitting bij te wonen. Akkoord.
21. PBZ-WIZ Verplaatsen AED's. Instemmen met het verplaatsen van AED's (Automatische Akkoord. Externe Defibrillator) in sporthallen De Streepen en Kienehoef naar de buitenzijde van de gebouwen.
22. SLZ-IG Inspraak naar aanleiding van Instemmen met de aanvullende inspraakreactie plan Akkoord. inrichtingsplan Heikant. Heikant.