Gemeente Sint-Oedenrode


OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 16 april 2007 PAGINA 1

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Aanwezig:
BurgemeesterP.M. Maas
Wethouder H.W.M.A. van den Berk ­
van de Laar,
Wethouder R.A. Dekkers
Gemeentesecretaris J.W.F. Compagne

Afwezig mkg:
Wethouder J.C.M. Hendriks ­ van
Kemenade

1. Best.secr Openbare- en niet openbare Goedkeuring Akkoord. Besluitenlijst B&W-vergadering dd. 10 april 2007

2. BEZ-BC Resultaten monitoring bestuurlijke Voor kennisgeving aannemen. Akkoord. planning; januari t/m april 2007.

3. BEZ-BC Burgerjaarverslag 2006. Voor kennisgeving aannemen. Akkoord.
4. PBZ-BW Gebruik agrarische bedrijfswoning Conform het besluit van 20-06-2006 de makelaar van de Brief schrijven waarin Spierkesweg 9 door niet-agrariër. kopende partij informeren conform concept-brief, dat duidelijk aangegeven wordt vooralsnog niet wordt opgetreden tegen gebruik van de dat sprake is van agrarische woning als niet-agrarische woning. bedrijfswoning volgens b.p. buitengebied.
5. PBZ-BW Planschadeclaim dhr. Van Heereveld De claim van dhr. Van Heereveld conform het advies van Akkoord. i.r.t. Bastion. SAOZ afwijzen.
6. PBZ-WIZ Extra middelen WSW-wachtlijsten. 1. instemmen dat de extra middelen via het Akkoord. gemeentefonds tbv de aanpak van de WSW- wachtlijst worden doorgesluisd naar WSD om daarmee een extra arbeidsplaats te creëren voor een WSW-geïndiceerde uit Sint-Oedenrode; 2. WSD verzoeken om in overleg met de afd. PBZ/WIZ tot de keuze van een geschikte kandidaat (die op de wachtlijst staat) te komen.


7. SLZ Lokaal archeologiebeleid. Instemmen met de memo. Akkoord.
8. OSZ-PZ Wijzigingen CAR/UWO CAR/UWO wijzigen conform aanbeveling in de circulaire Akkoord. van het LOGA.
9. PBZ-BW Uitbreiding agrarisch bedrijf Besluiten medewerking te verlenen aan uitbreiding van het Akkoord. Zwijnsbergen 4. agrarisch bedrijf met een vleeskalverenstal, ondanks het ontbreken van de aanduiding "intensief" op de plankaart.
10. PBZ-WIZ Definitieve vaststelling vergoeding 2005 Kennisnemen van de beschikkingen van Ministerie van Akkoord. voor Bbz, IOAW en IOAZ en afhandeling SZW. Vodu WWB 2005.