Ness Benelux BV verhuist naar Baarn

26.04.2007 / 11:06 / Rubriek: Economie / Organisatie: Ness benelux bv

Ness benelux bv

Ness Benelux BV verhuist naar Baarn
Verhuizing onderstreept groeiambities van op kwaliteit gerichte system integrator.

Naarden, 26 april 2007, Ness gaat verhuizen. Vanaf dinsdag 1 mei neemt Ness intrek in haar nieuwe en moderne kantoor aan de Amalialaan 126 te Baarn. Daarmee onderstreept Ness haar groeiambities en de doelstelling om met de verbeterde faciliteiten haar klanten de meest ideale dienstverlening te garanderen.

'De verhuizing naar een nieuw pand is een stap vooruit voor Ness,' vertelt Crétien Jung, Managing Director Ness Benelux BV. 'Het aantrekken van de economie heeft ons geen windeieren gelegd; zowel in omzet als in aantal medewerkers hebben we de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt. Hoewel een groot deel van onze medewerkers op consultancybasis actief is op locatie bij onze klanten, hadden we meer adem nodig, met name om onze klanten en prospects beter te ontvangen bij (project)besprekingen en demo's. Daarnaast biedt de verhuizing uitbreidingsmogelijkheden voor onze USoft helpdeskafdeling en het beter faciliteren van onze hosting activiteiten,' aldus Crétien Jung.

Het nieuwe adres wordt:
Ness Benelux BV
Amalialaan 126
3743 KJ Baarn

Over Ness
Ness Technologies (NASDAQ: NSTC) is een wereldwijde System Integrator (7500 medewerkers in 16 landen) met als doel om klanten te helpen bij efficiencyverbeteringen. Ness levert haar producten (waaronder USoft), consultancy en outsourcing diensten lokaal en mondiaal aan verzekeraars, pensioenfondsen, zorgverleners, woningcorporaties, farmaceutische, high-tech en overige industriële bedrijven. Meer informatie vindt u op www.ness.com.

Contactpersoon Ness
Joost Pieterman

+31-35-6990699
Joost.pieterman@nl.ness.com