Gemeente Helden

Vrijwilligersprijs 2007 Provincie Limburg

Wordt u de opvolger van Samen Verder? Winnaar 2006. De Provincie Limburg heeft veel waardering voor alle vrijwilligersorganisaties die op diverse terreinen actief zijn binnen de Limburgse samenleving. Om deze waardering extra te onderstrepen wordt in juni 2007 voor de tweede keer een Provinciale Vrijwilligersprijs uitgereikt. Aan de prijs is een bedrag van 2.500, - verbonden. De prijs is bestemd voor een organisatie, project of groep vrijwilligers die het verdient om eens extra in het zonnetje gezet te worden. Een onafhankelijke jury selecteert een aantal genomineerden waarna het Limburgse publiek door het uitbrengen van haar stem de uiteindelijke winnaar bepaald.

Tot 20 april 2007 kunnen geschikte projecten en/of organisaties voorgedragen worden via de website van de provincie: www.limburg.nl/vrijwilligerswerk.

Actuele vacature

Wij zoeken een vrijwilliger ter ondersteuning van de docent bij het lesgeven in de Nederlands taal. Voorkeur op donderdagavond.

Voor meer informatie over het bovenstaande kunt u contact opnemen met de Vrijwilligerscentrale Helden, tel. (077) 307 73 50 of mailen naar t.valckx@vorkmeer.nl.

3-4-2007 13:22