Illusie, verbeelding en emotie input voor nieuwe mediatypen

26.04.2007 / 11:57 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Jkmc holding b.v.

Jkmc holding b.v.

Roundabound New Media
Illusie, verbeelding en emotie nieuwe input voor nieuwe mediatypen

Jim Krijnen: Illusie, verbeelding en emotie worden de uitgangspunten voor adverteerders om via nieuwe mediatypen de afnemers te bereiken en zich van de concurrentie te onderscheiden. Dat moment dient zich nu aan.

Oprichter en eigenaar van Brand New Directions, Jim Krijnen, meldt dat de mediawereld een serieuze internationale partner rijker is: Roundabound New Media.

Voordat Jim Krijnen zijn initiatieven hervatte was hij vooral bekend in diverse internationale marketing, retail, communicatie en telecommunicatie management en directiefuncties bij o.a. Sara Lee, United Biscuits, Ralston Purina, Cap Gemini en Ericsson. Na een kort uitstapje in de politiek heeft hij zijn passie en ambitie met succes weer opgepakt. Samen met mede initiatiefnemer Victor de lOrme van Pre-pare staat hij aan de basis van Roundabound New Media.

Generation C
Roundabound New Media redeneert (www.roundaboundnewmedia.com), als onderdeel van de Brand New Media- sector binnen Brand New Directions Groep,vanuit de filosofie dat er op basis van een gedegen kennis van de context, middels nieuwe confrontatiemomenten en plaatsen op het juiste moment met de onderscheidende concepten en content, middels onderscheidende mediatypen contact gemaakt wordt met de consument.

Nieuwe Mediatypen
Roundabound New Media beschouwt de huidige bewezen technieken en mediatypen als een gegeven en borduurt hier verder op voort door op eigen initiatief, in samenwerking met of in opdracht van derden nieuwe manieren van effectieve communicatie of interactie te realiseren.

Hiervoor heeft men alle benodigde disciplines in huis. Dit geldt zowel voor het bedenken van de (tv)formats, marketing concepten, het creëren van de content, het bouwen van interactieve en grafische webdesign en oplossingen evenals het creëren van volstrekt nieuwe mediatypen.

Inmiddels bestaat er daarom ook veel belangstelling en worden er serieuze gesprekken gevoerd binnen de retail, horeca, franchise, juweliers, automotive, kleding, dienstverlening en vele andere sectoren met niet nader te noemen afnemers.

Enkele voorbeelden
Illusionator(r)
Virtuele toonbank en/of winkeldisplay waar met behulp van virtuele transparante illusietechnieken (die verder gaan dan hologrammen, 3D of de huidige narrow casting technieken) impactvol stand alone of als onderdeel van een netwerk producten en/of diensten worden gepresenteerd. Winkelketens kunnen hiermee hun eigen zendtijd gaan verkopen en vanuit het hoofdkantoor binnen enkele minuten de content wijzigen.

Shopwindow(r)
Virtuele transparante bewegende projectie waarbij met behulp van betaalbare technieken in een etalage op impactvolle wijze nieuwe producten en of diensten die niet van echt zijn te onderscheiden, onder de aandacht kunnen worden gebracht of als vervanging kunnen dienen voor zéér waardevolle producten, zoals juwelen, etc.

3D Car Window(r)
Virtuele transparante weergave van logos, symbolen, etc. die via de hoedenplank van een auto op de achterruit van een auto worden geprojecteerd en op simpele wijze al rijdend te vervangen zijn door andere content die men bijvoorbeeld op een usb- stick meeneemt.

Visionbox(r)
Ideale oplossing voor degenen die bij een presenatie voor een klein gezelschap visuele ondersteuning nodig hebben zonder dat hiervoor enige technische voorbereiding nodig is. De Visonbox heeft namelijk de omvang van een pc en heeft aan beide zijden een scherm. Gedurende de presentatie kan degene die presenteert zelf waarnemen wat de aanwezigen aan de andere zijde op het grotere scherm waarnemen. Met behulp van een ingebouwd touchscreen kan de presentatie op de gebruikelijke wijze van via de pc worden gegeven.

Einde persbericht

Foto's zijn rechtenvrij beschikbaar op www.anp-photo.com

Nadere informatie:

Roundabound New Media
Afdeling marketing
Remy van Haanenstraat 21
4907 NR Oosterhout
Nederland

www.roundaboundnewmedia.com
info@roundaboundnewmedia.com
Tel: +31 (0)162 - 4339220