Time : 11:40:30
Date : 26 April 2007
Sender Name: Bemefa

Bemefa en Nuon hernieuwen hun samenwerkingsovereenkomst

Persbericht
Brussel, 26/04/2007
Dit is een gezamenlijk persbericht van Bemefa en Nuon Bemefa en Nuon hernieuwen hun samenwerkingsovereenkomst

De Beroepsvereniging van de Mengvoederfabrikanten (Bemefa vzw) en Nuon hernieuwen hun samenwerkingsakkoord en stellen de leden van Bemefa verder in staat om te besparen op hun energiefactuur. Tevens wordt het aanbod uitgebreid.

Energieleverancier NUON Belgium en Bemefa, de Beroepsvereniging van de Mengvoederfabrikanten, hebben vandaag hun bestaande partnership hernieuwd rond de voordelige toelevering van elektriciteit aan de leden van de federatie. Nuon grijpt deze hernieuwing aan om het aanbod uit te breiden en ook de levering van aardgas en de afname van elektriciteit (injectie) voordelig aan de leden aan te bieden. Nuon behoudt onverminderd de focus op bijkomende ondersteuning op het vlak van energieaudits, monitoring van energieverbruik, reactieve energie en het verkrijgen van subsidies voor investeringen in energiezuinige toepassingen. In het kader van het partnership zijn meer dan 35 productievestigingen op het aanbod van Bemefa en Nuon ingegaan.

Over Nuon
Nuon Belgium is de grootste nieuwkomer op de Belgische energiemarkt met meer dan 400.000 elektriciteits- en aardgasaansluitingen. Om zijn marktaandeel in de toekomst op een structurele wijze te kunnen vergroten, investeert Nuon Belgium ook in eigen productiecapaciteit in België. Nuon Belgium telt 150 medewerkers en maakt deel uit van de internationale Nuon-groep, die in 2006 met elektriciteit, aardgas, warmte en aanvullende diensten in Nederland, België en Duitsland een omzet genereerde van EUR 5,4 miljard. De onderneming is actief in productie, handel, transport en levering van (duurzame) energie.

Over Bemefa
Bemefa, de Beroepsvereniging van Mengvoederfabrikanten in België, telt 180 leden. Samen vertegenwoordigen zij 95% van de nationale productie. De sector stelt 3000 personen te werk. Met een nationale productie van 6 miljoen ton en een omzet van EUR 2,5 miljard is de mengvoederindustrie de belangrijkste toeleverancier van productiemiddelen voor de landbouw.