Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Gorssel - Auto tegen boom door ontsnapte bijen            |
Een 70-jarige automobilist uit Eefde is op woensdag (25/04) op de Lindeboomweg met zijn auto tegen een boom beland. Dit kwam omdat een kast met bijen, die hij in zijn auto vervoerde, door nog onbekende oorzaak open ging, waardoor de bijen ontsnapten en de man belaagden.

De politie werd omstreeks 12.00 uur over het ongeval ingelicht. Uit een voorlopig onderzoek is duidelijk geworden dat de man de ontsnapte bijen van zich af probeerde te slaan, daardoor in een slip belandde en uiteindelijk tegen een boom tot stilstand kwam. De bestuurder, die zeker tien maal werd gestoken, is voor verdere behandeling per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Medewerkers van de brandweer en twee imkers kwamen eveneens ter plaatse om te bijen weer rustig te krijgen, zodat medewerkers van de sleepdienst de auto konden afslepen.

|     |Zutphen - Kettingbotsing                                  |
Een 48-jarige automobilist uit Zutphen is op woensdag (25/04) gewond geraakt toen hij betrokken raakte bij een kettingbotsing op de Den Elterweg en met nekklachten per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Een 47-jarige automobiliste en een 68-jarige automobilist, beiden eveneens uit Zutphen, bleven voor zover bekend ongedeerd.

De melding van het incident kwam omstreeks 11.50 uur bij de politie binnen. Een eerste onderzoek heeft uitgewezen dat de 47-jarige bestuurster niet meer op tijd kon remmen en op een aantal wachtende auto's botste, die net groen licht hadden gekregen. De drie auto's die bij deze botsing betrokken raakten, liepen hierdoor schade op.

Einde berichten
---


---


---

---- --