Ingezonden persbericht


Persbericht

Lumidee introduceert nieuwe headset Sennheiser BW 900

VEEL MEER BEWEGINGSVRIJHEID VOOR PROFESSIONELE BELLERS MET SENNHEISER BW 900

Eerste draadloze headset met 100m bereik en automatische gehoorbescherming

's-Hertogenbosch, 26 april 2007 - Lumidee introduceert vandaag de nieuwe headset Sennheiser BW 900. Deze headset zal een enorm verschil gaan maken voor bellers op de werkvloer en zo bijdragen aan een gezonder werkklimaat. De nieuwe generatie headsets richt zich vooral op gebruiksvriendelijkheid; de BW900 is de eerste die een draadloos bereik biedt van 100m, is direct schakelbaar tussen de mobiele en de reguliere (ook IP) telefoon en heeft aanpasbare versterkers die het gehoor ten goede komen. Lumidee is tot 15 juni exclusieve distributeur van de Sennheiser BW900 in Nederland en België.

Bewegingsvrijheid tijdens het bellen

De draadloze bluetooth verbinding geeft tot 100 meter bereik vanaf het basisstation - tot heden was het bereik met headsets slechts 8 meter. De BW900 is compatible met alle Voip bluetooth apparaten, zoals PDA's computers en laptops.

Direct schakelen tussen mobiel en vast

Tijdens een gesprek kan men met 1 druk op de knop overschakelen van de reguliere telefoon naar de GSM.

Gehoorbeschermende versterkers

De versterkers van de nieuwe BW 900 zijn instelbaar en passen zich automatisch aan op het wegfilteren van ongewenste geluiden. Bijvoorbeeld het wegfilteren van storende omgevingsgeluiden op kantoor of buiten. Het filter onthoudt vervolgens automatisch jouw individuele voorkeur voor de aanpassing van geluid.

Overige features

Deze headset heeft een onbeperkte gebruikstijd want het is zelfs mogelijk om tijdens een gesprek de batterij te verwisselen. De set omvat 2 batterijen.


* lichtgewicht uitvoering (30 gr)

* ontwerp van topdesign

* binnen en buiten te gebruiken

* uitstekende digitale geluidskwaliteit

Over Lumidee

Lumidee is de ideale partner als het gaat om een gevarieerd aanbod professionele headsets. Als enige in Europa verkopen zij alle grote merken headsets en worden daarom ook gezien als een belangrijke partner voor veel bedrijven in de telecommunicatie-wereld. Klantenservice is bij Lumidee geen afdeling; het is een mentaliteit die door iedere medewerker toegepast wordt. De klantenkring bestaat niet voor niets uit vele trouwe klanten uiteenlopend van telecom dealers, verzekerings-bedrijven en facilitaire callcenters tot vliegtuigmaatschappijen en internationale banken.



Ingezonden persbericht