Politie Gelderland-Midden

Arnhemse slachtoffer van tasjesdief

Publicatiedatum: 26-4-2007 13:30:09

ARNHEM - Een 55-jarige vrouw uit Arnhem is dinsdagavond op de Julianalaan in haar woonplaats het slachtoffer geworden van een tasjesdief. Een onbekende fietser had tussen kwart voor tien en tien uur kans gezien de handtas uit de fietstas van het slachtoffer te grijpen. Vervolgens ging hij er vandoor via het pad dat tussen de Julianalaan en de Laan van Klarenbeek ligt.

Volgens het slachtoffer, dat woensdag aangifte deed, ging het om een jongen van tussen de 17 en 25 jaar van ongeveer 1.75 meter lang. Verder zou hij in het donker gekleed zijn en maakte gebruik van een opvallend rammelende fiets. De tas van de vrouw is een zwarte plastic tas en er staan letters op in een grijze kleur. De politie roept getuigen op te reageren. De Arnhemse politie is telefonisch bereikbaar via 0900-8844. Wilt u anoniem blijven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.
(07-064994)

De politie maakt korte metten met straatrovers. Het in kaart brengen en aanhouden van verdachten heeft topprioriteit. Het onlangs opgerichte straatroofteam van de politie in het district Arnhem Veluwezoom onderzoekt ook deze zaak zorgvuldig. Het team zoekt naar eventuele overeenkomsten met eerder gepleegde straatroven en brengt alle beschikbare informatie in kaart. Door de verscherpte aandacht zijn al successen geboekt. De afgelopen maanden werden diverse verdachten aangehouden die verdacht worden van het plegen van meerdere straatroven.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---