Ingezonden persbericht


"Dicht op een kritische doelgroep"

Content maakt gebruik van openheid in Second Life

Content heeft een vestiging geopend in de virtuele wereld van SecondLife. De voornaamste missie hierbij is interactie met de doelgroep. Speciaal voor SecondLife heeft Content een eigen stijl aangemeten. Er is niet gekozen voor een traditioneel kantoor, maar voor een ontwerp zonder muren en met veel glas. "Het is de kans om nieuwe dingen te doen. In Second Life ziet iedereen er anders uit dan in het echt. Wij dus ook", zegt Content-directeur Mirjam Sijmons. Om bezoekers naar Content te trekken, zijn op verschillende populaire plaatsen op Second Life banenzuilen ingericht. Deze maken ook het zogenaamde 'teleporten' naar het eiland eenvoudig. De aanwezigheid van Content werd gerealiseerd door full service internetbureau Evident Interactive.

In Second Life creëert Content een kraamkamer: hier kunnen bezoekers meepraten over reclamecampagnes of nieuwe diensten. De huidige werknemer is steeds kritischer over arbeidsmarktcommunicatie. Regelmatig de dialoog aangaan is daarom belangrijk. Content ziet Second Life als een uitstekend middel om het contact te onderhouden met innoverende consumenten uit de belevingseconomie. Verder biedt Content echte en virtuele banen aan. Evident Interactive ontwikkelde hiervoor een concept in samenwerking met Lost in the Magic Forest op www.sljobmarket.com. Hier staan banen voor bouwers en scripters, maar ook voor dansers of medewerkers voor een online event op Second Life.

Content opent haar deuren in Second Life op 26 april 2007.

Over Content
Content is specialist in het werven en selecteren van vast en tijdelijk office-personeel op mbo- en hbo/wo-niveau. Content is sterk op het gebied van administratieve, financiële, secretariële, commerciële en contactcenter-functies. Content maakt onderdeel uit van USG People en heeft meer dan 100 vestigingen door heel Nederland.

Over Evident
Evident is een full service interactief bureau. Het levert creatieve en technische oplossingen voor interactieve communicatie via internet en mobiel. Met meer dan 60 internetspecialisten en generalisten werkt Evident in Utrecht sinds 1996 aan veelal grote en complexe databasegestuurde internet- en intranetprojecten.

Bureau: Evident Interactive BV
Concept & Interactie: Melle Bos & Jorrit Terpstra
Account: Karin Boon
Verantwoordelijk bij Content: Thijs van 't Hof
Bouw SL: Magic Forest | Frank Husmann SL coördinaten: 193-62-38

Noot voor de redactie (