AutoRai

Opel officieel partner van Pinkpop 2007

(4/26/2007)
Voor de eerste keer is Opel dit jaar officieel partner van één van de meest succesvolle muziekfestivals in Nederland. Op Pinkpop 2007 schittert de nieuwe Opel Corsa naast topacts als Muse, the Smashing Pumpkins, Arctic Monkeys en Korn Opels eigen rockband C.M.O.N.S. speelt in het weekend van Pinksteren ook een opvallende rol op het festivalterrein. Opel geeft bovendien twee gratis kaarten weg voor Pinkpop via www.opel.nl.

Tijdens het driedaagse Pinkpop-festival customized het Opel Corsa Creative Team de kleding van de festivalgangers, geheel in de stijl van de C.M.O.N.S. Eigen shirts, broeken, tassen of een door het team uitgereikt shirt â worden door hen zelf of het creative team voorzien van de bekende en populaire C.M.O.N.S.-karakters. Het creatieve team beweegt zich over het festivalterrein en is te vinden bij het Opel Corsa homebase met de opvallend bestickerde Opels Corsa.

Met zijn vernieuwende vormgeving, hippe uitstraling en dynamische eigenschappen is de Corsa het ideale vervoersmiddel voor C.M.O.N.S, de onbeschaamde lappenpoppenrockband uit Barcelona. Opel biedt een aantal mensen de kans om de bandleden Red, Moo, Blue, White, Cherri en alle andere muzikanten van dichtbij mee te maken. Via www.opel.nl is kans te maken op 2 tickets voor dit waanzinnige festival, dat dit jaar voor de 38^ste keer plaatsvindt. De volledige lijst van de 39 acts op Pinkpop 2007 en alle ins and outs staan op www.pinkpop.nl. CâMON naar Pinkpop!