Gemeente Echt-Susteren


Afwerken Centrumplan Pey, fase 1

De werkzaamheden betreffende het afwerken van het centrumplan Pey, fase 1, starten in week 16. De werkzaamheden bestaan uit het herinrichten van de bovengrondse infrastructuur van de Clarastraat en wel het gedeelte tussen de Jacobastraat en de Houtstraat. De parkeerplaats achter de nieuwe vestiging van Jan Linders wordt eveneens heringericht.

In dit plangebied wordt ook een gescheiden rioolstelsel aangelegd. De nutsbedrijven voeren ter plaatse ook nog werkzaamheden uitvoeren. Deze staan gepland voor week 17 en week 18.

Het nieuwe dwarsprofiel van de Clarastraat wordt uitgevoerd op één niveau en zal bestaan uit de rijbaan, met aan beide zijden een trottoir en aan de westzijde van de Clarastraat worden nog enkele langparkeerplaatsen aangelegd. De Clarastraat en de nieuwe parkeerplaats worden in zijn geheel uitgevoerd in gebakken bestratingsmateriaal.

Voor verdere inlichtingen over de uitvoering kunt u contact opnemen met de heer R. Coolen, telefoon 06-53832571 van bureau Kragten, het bureau dat namens de gemeente dagelijks toezicht en directievoering doet. Namens de gemeente begeleidt de heer H. Steskens het werk, telefoon 0475-478478.