Gemeente Hengelo

Een traineeship bij Netwerkstad Twente

Netwerkstad Twente is een samenwerking tussen de Twentse gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo en Oldenzaal. En deze Netwerkstad heeft nu wellicht een prachtbaan voor je in petto die al even uniek als veelzijdig is: een traineeship bij deze samenwerkende gemeenten. Misschien heb je nog nooit serieus nagedacht over een baan bij de gemeentelijke overheid. En misschien is het daarom goed om dat nu dan wél te doen. Want bij Netwerkstad Twente krijg je twee jaar lang de mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen, om nieuwe kwaliteiten in jezelf te ontdekken en om tegelijkertijd een waardevolle bijdrage te leveren aan de samenleving. Het enige dat je daarvoor nodig hebt is een pas afgeronde WO- of HBO-opleiding en een flinke dosis talent. Een fantastische uitdaging dunkt ons, waarvoor maximaal vijftien mensen zullen worden geselecteerd.

Drie stappen tot een traineeship

Over zes weken kan er een brief op je deurmat vallen waarin we je mededelen dat we de komende twee jaar graag van je talenten gebruik zullen maken. Maar voor het zover is, zul je eerst even een paar stappen moeten doorlopen en ons ervan moeten overtuigen dat jij geknipt bent voor deze baan. Wat beweegt je, wat zijn je drijfveren en je ambities? Spreken je brief en je CV ons aan dan kun je worden uitgenodigd voor een selectiegesprek. En daarmee heb je dan al meteen de eerste van de twee ronden gewonnen. Klikt het daarna bij beide partijen dan ben je er definitief door en bieden we je een aanstelling aan.

Ga naar www.traineeproject.nl en zet daar je eerste stap. Vul het sollicitatieformulier in met daarbij je sollicitatiebrief en je CV.