Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Apeldoorn - Auto's botsen                                 |
Een 30-jarige automobiliste uit Laag Soeren en een 37-jarige automobilist uit Apeldoorn zijn op woensdag (25/04) op de Zutphensestraat ter hoogte van de afrit van de A1 met elkaar in botsing gekomen. De vrouw werd voor onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht, maar bleek geen letsel te hebben opgelopen.

De politie werd omstreeks 17.35 uur over het ongeval ingelicht. Uit een voorlopig onderzoek is duidelijk geworden dat de vrouw vanaf afrit van de A1 kwam en op de kruising met de Zutphensestraat de Apeldoorner over het hoofd zag, waardoor tussen beiden een aanrijding ontstond en auto met de vrouw op de kop tot stilstand kwam. Voor zover bekend raakte de Apeldoorner niet gewond.

In verband met de afhandeling van het ongeval kwamen medewerkers van de verschillende hulpdiensten en de sleepdienst ter plaatse.

|     |Apeldoorn - Man in weggenomen auto aangehouden            |
De politie heeft op donderdag (26/04) op de kruising Voltastraat/Nobelstraat een auto aangetroffen die kort daarvoor vanaf de Voltastraat bleek te zijn weggenomen. In verband hiermee werd een 40-jarige inwoner uit Deventer aangehouden. De benadeelde heeft inmiddels aangifte gedaan. De man is in verband met het onderzoek ingesloten.

De politie kreeg omstreeks 01.15 uur een melding dat er kort daarvoor een auto gestolen was. Agenten gingen ter plaatse en troffen de desbetreffende auto op bovengenoemde kruising aan. In de auto bleek de Deventenaar te zitten, die bij het zien van de agenten uit de auto stapte. Toen agenten hem aanspraken, nam hij echter de benen en dook hij in een vijver om zo aan de agenten te kunnen ontsnappen. Dit plan mislukte want de verdachte werd, nadat hij naar de overkant was gezwommen, aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Einde berichten
---


---


---

---- --