Ingezonden persbericht


MediaMall benoemt Anders Eriksson als nieuwe CEO

Amsterdam, 26 april 2007

MediaMall kondigt vandaag de benoeming aan van Anders Eriksson als nieuwe Chief Executive Officer. Deze benoeming is een logisch gevolg van de volgende fase waar MediaMall zich nu op aan het voorbereiden is; de focus zal zich vanaf nu richten op het landelijk uitrollen van MediaMall.

Anders Eriksson heeft als Managing Director Telemedia BV opgezet, werkte als CEO voor Active24, een hosting service provider, als Managing Director voor AOL Benelux en hij was lid van de AOL Europe Executive Board. Ook werkte Anders Eriksson onder andere als Managing Director voor Priority Telecom in Noorwegen.

Anders Eriksson: "Ik ben erg enthousiast om onderdeel te zijn van het MediaMall team. Ik zie MediaMall als een interessante service met een groot potentieel in een dynamische markt."

Ludolf Rasterhof namens de aandeelhouders van MediaMall: "Wij zijn Ruud Smeets dankbaar voor al het werk dat hij heeft gedaan om de organisatie op te starten om zo een basis te leggen voor de toekomst. We zijn content dat Anders Eriksson het leiderschap over zal nemen om zo het bedrijf naar een nieuwe succesvolle fase te leiden."

Wie is MediaMall
MediaMall is een joint Venture tussen Stream Group Limburg en KPN. Momenteel draait MediaMall in Sittard-Geleen, Enschede en Roermond.

Einde bericht.